Uncharted filminin yeni yönetmeni umut veriyor

Murat Halilbeyoğlu 19.07.2011 - 13:43
Neil Burger ile film hakkında...
David O. Russell'ın Uncharted kariyerini çöpe atmasından sonra yeni gelen yönemen Neil Burger'ın yapıma olan bakış açısı basit bir oyun filminden çok daha iyisi olacağını gösteriyor. En başında kendisi Uncharted serisini oynamış birisi.

Burger yaptığı bir röportajda "Temel olarak en başından başlayacağız ve video oyununa geri döneceğiz. Çünkü o oyunda pek çok mükkemmel şey var" dedi.

"Uncharted, endüstrideki en sinematik oyunlardan bir tanesi ve ciddi anlamda geliştirilmiş karakterlere sahip. O yüzden pek çok mükemmel ve yoğun şey var. Ben de onları mümkün olduğunca filmde kullanmak istiyorum."

Uncharted filminin yeni yönetmeni umut veriyor
Yönetmen ayrıca Uncharted'ın pasaklı Indiana Jones önderliğinden çok temaya daha modern bir yaklaşım sunacağını belirtti. Sebep olarak da bunun tamamen farklı bir hazine avı filmi olduğunu söyledi.

Burger bunların yanında bir de uzun zamandır konuşulan ve David O. Russell'ın kafayı Mark Walhberg'e kafayı taktığı için görmezden geldiği oyuncu seçimine değindi ve herkesin aklındaki isim olan Nathan Fillion ve Serenity filminde canlandırdığı karakter olan Malcom Reynolds hakkında konuştu.

"O filmin birazını gördüm. Dikkatimi çeken bir yapımdı. Dolayısı ile onun iyi bir aktör olduğunu düşünüyorum. Bence Nathan Drake'e benzemeyen ancak onu çok iyi oynayabilecek aktörler de var. Ancak şu anda bizim bulunduğumuz yer daha en başı ve senaryoyu sıfırdan başlatacağız ve bitirdiğimiz zaman gidip aktörlere bakacağız ve o sırada o rol için kim uygun ve kim doğru seçimse onu alacağız. Bu artık ne zaman olur bilmem."

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted filminin yeni yönetmeni umut veriyor
İlginizi Çekebilir