Uncharted: The Lost Legacy daha çıkmadan indirime girdi

Hakan Hervenik 17.07.2017 - 15:38
Acaba neden?
Geçtiğimiz günlerde yapılan indirimin ardından Amazon, Uncharted: The Lost Legacy oyununun fiyatını daha da indirerek $8 yani %20'lik bir indirim getirdi. Bu indirimle birlikte $32 dolarlık bir etikete sahip olan Uncharted: The Lost Legacy'nin neden böyle bir yol izlediği bilinmiyor.

uncharted the lost legacy date ile ilgili görsel sonucu
PlayStation 3 ile ortaya çıkan ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Uncharted serisinin 2016 yılında piyasaya çıkan 4. oyunu olan Uncharted: A Thief's End'in ilk başta DLC'si olarak, sonradan da kendi başına bir oyun olarak geliştirilen Uncharted: The Lost Legacy, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Uncharted evreninde bağımsız olarak geçen ilk oyun olan The Lost Legacy, Chloe Frazer'in Hindistan'ın Kutsal hazinesini geri almaya çalışması üzerine şekillenir. Uncharted 4'den de tanıdığımız paralı asker Nadine Ross'un yardımını alan Chloe, nefes kesen bir maceraya doğru yol alır.

Oyunu ön sipariş yapan oyuncular, aynı zamanda Jak and Daxter: The Precursor Legacy'nin dijital kopyasını da alabilecekler. Sony tarafından yayınlanan ve Naughty Dog tarafından geliştirilen Uncharted: The Lost Legacy, 22 Ağustos'ta PlayStation 4 kullanıcıları için tüm dünyada satışa çıkacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 11:29
Çünkü dandik, ne kadar satarsak kardır diyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted: The Lost Legacy daha çıkmadan indirime girdi
İlginizi Çekebilir