Universal yeni bir Doom filmi üzerinde çalışıyor olabilir

Hürkan Çalışkan 21.04.2018 - 16:41
Oyun endüstrisinden uyarlamalar görmeye devam ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde vizyonda, oyun dünyasının kült yapımlarından Tomb Raider efsanesini ve Rampage yapımını görmüştük. Ancak Hollywood, oyun dünyasında büyük bir popülarite ile yer edinmiş bu iki yapıma vizyonda yer verdiğinde, altın vuruşu gerçekleştiremedi. Ancak stüdyoların gişede  gelen kötü haberlere rağmen pes etmeye niyeti yok gibi görünüyor. 

Universal Pictures’in yeni bir video oyun projesi varmış gibi görünüyor. Assassin X’ten aşina olduğumuz oyuncu Nina Bergman önceki günlerde konu ile ilgili bir tweet atmıştı. Atılan tweette, Universal Pictures’ın oyun dünyasının First Person Shooter klasiklerinden olan Doom‘un yeni bir uyarlamasının hazırlık aşamasında olduğunu görüyoruz.

Yapım önceki filmden daha kaliteli olacak

Bildiğiniz üzere vizyonda göreceğimiz ilk Doom projesi bu değil. 2005 yılında yine Universal tarafından, başrollerinde Karl Urban, Rosamund Pike ve  son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Dwayne Johnson’ın da yer aldığı kadroyla Doom uyarlaması vizyona girmişti. Ancak 60 milyon dolarlık bütçe ile çekilen film, eleştirmenler tarafından oldukça hırpalanmış ve gişede elde ettiği 56 milyon dolar ile bütçesinin altında kalmıştı. Fakat Bergman’a göre bu yapım öncekinden daha kaliteli olacak.

Şunu da belirtelim ki Universal henüz bu proje ile ilgili resmi bir duyuru yapmadı. Doom hayranlarının heyecanlanması için daha erken olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2018 22:06
bu sefer batırmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 13:33
Oyun filmi :,(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Universal yeni bir Doom filmi üzerinde çalışıyor olabilir
İlginizi Çekebilir