Ünlü Vungle CEO'su çocuk istismarından dolayı tutuklandı!

Onur Güner 22.10.2017 - 13:16
Suçlamalar bir hayli fazla

Dünya mobil reklam devi Vungle şirketinin ünlü CEO'su Zain Jaffer, iğrenç bazı suçlamalar yüzünden tutuklandı. İğrenç suçlama dedim çünkü savcılık tarafından ünlü CEO'ya oluşturulan iddia dosyası bir hayli kabarık. Cinayete teşebbüsün de olduğu iddia makamının dosyasında en iğrenç iddia ise ünlü CEO'nun 3 yaşındaki oğluna silah zoruyla cinsel istismarda bulunduğu ve oral seks yaptırmaya zorladığı yönünde. Zain Jaffer'ın bu iddialardan dolayı tutuklanmasının hemen ardından ise Vungel yönetim kurulundan bir yazılı açıklama geldi ve Zain Jaffer'ın işine oy birliğiyle son verildiği ve bu kişinin Vungle şirketiyle hiçbir bağının kalmadığı söylendi. Olayla ilgili bir başka açıklama yapan başsavcı Steve Wagstaffe ise, normalde ilk olarak Zain Jaffer'ın bir cinayete teşebbüs suçundan tutuklandığını ancak soruşturmanın derinleşmesinin ardından diğer iddiaların da ortaya çıktığını belirtti. İddia makamı tarafından hazırlanan dosyaya göre Zain Jaffer 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek davada, Ateşli silahla saldırı, çocuk yaştaki bireylere cinsel istismar, çocuk yaştaki bireylere zorla sapıkça muamele, 10 yaşından küçük bir çocuk ile zorla oral ilişki yaşama, polis ve sağlık görevlisi gibi kamu personeline zor kullanma ve cinayete teşebbüs suçundan yargılanacak.

Ünlü Vungle CEO'su çocuk istismarından dolayı tutuklandı!

Henüz bu iddiaların doğrulandığı konusunda bir açıklama yapmayan başsavcı, adalet neyi gerektiriyorsa onun gerçekleşeceği konusunda insanları sağduyuluğa davet etti. Ancak her ne kadar resmi olarak doğrulanmasa da kaynağı yine iddia dosyasını hazırlayan savcıya dayanan bazı sızıntılara göre savcının elinde birçok kanıt bulunuyor ve mahkeme günü bu kanıtları hakime sunacak. Ayrıca yine iddialara göre savcının hazırladığı dosyada Zain Jaffer sadece oğluna değil, 1 yaşındaki kızına da cinsel istismar yaşattığı geçiyor. Şu anda 300 bin dolarlık kefalet ile gözaltında tutulan Zain Jaffer bakalım bu mide bulandırıcı suçlamalara karşı nasıl bir savunma yapacak veya mahkeme eski CEO'ya nasıl bir ceza verecek bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 07:32
Korku içinde ve lanetle bu dünyadan gitmek hakettiği şey. Sahte gülüşüne ettiğimin canavari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 22.10.2017 23:15
Yarın kıyamet kopsa şaşırmayacağımız iğrenç bir dünyada yaşıyoruz artık. İddialar çok korkunç, bir hayvana bile yakıştırılmayacak cinsten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 19:24
Dayının tip her şeyi özetliyor aslında :):):):)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 15:32
ulan pedoya savaş açmışlarda avrupada evlenme yaşları 13-14 hatta bazı yerlerde 11-12 yaşında ! bu işte bir terslik var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü Vungle CEO'su çocuk istismarından dolayı tutuklandı!
İlginizi Çekebilir