Utorch 6 LED'li Hareket Sensörlü Gece Lambası

Merlinin Kazanı 14.09.2018 - 17:06
Sensörlü lamba arayanlara

Oyuncular olarak her ne kadar karanlık ortamlarda oyun oynamaya bayılıyor olsak da, bazı durumlarda sensörlü lambalara da ihtiyaç duyuyoruz. Utorch'un 6 ledli hareket sensörü olan gece lambası, hem uygun fiyatı hem de kullanımı ile yardımınıza koşabilir.

Utorch 6 LED'li Hareket Sensörlü Gece Lambası

Düzgün bir konumlandırma ile dilediğiniz noktadaki harekete göre aktifleşen bu gece lambası, özellikle bu gibi ihtiyacı olanlar için iyi bir çözüm sunuyor. hareket algılama teknolojisi sayesinde karanlık ortamlarda rahat bir kullanım sağlayan bu lamba, içerisinde bulunan 6 led sayesinde yeterli bir ışıklandırma da sağlıyor.

Utorch 6 LED'li Hareket Sensörlü Gece Lambası

Düz bir zemine yapıştırdığınız plakaya mıknatıslı sistemi sayesinde yapışan lamba, 3 tane AAA pil ile çalışıyor ve uzun bir kullanım sunuyor. 120 derece ve 3 metre algılaması olup, 60 mAh ve led başına 20 - 25 lm değerlerinde sahip olan bu lambanın genel ömrü ise 50.000 saatten fazla. Yani sert bir darbe almadıkları müddetçe uzun bir süre bu konudaki ihtiyacınızı giderecek bir şekilde tasarlanmışlar da diyebiliriz. Daire şeklindeki tasarımı sayesinde odanız dışında merdiven boşlukları, dolap ya da dolap içerisinde de kullanabiliyorsunuz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Utorch 6 LED'li Hareket Sensörlü Gece Lambası
İlginizi Çekebilir