Uyuşturucu operasyonundan sonra oyun satışları durduruldu

Furkan Güler 13.03.2019 - 15:16
Yetkililerden radikal hamle!

Video oyun dünyasının en büyük oyun üreticilerinden bir tanesi olan SEGA'nın başı bu aralar ilginç bir sebepten ötürü dertte. Geçtiğimiz sene Japonya bölgesi için çıkan Judge Eyes isimli oyunun satışları, ani bir kararla durdurulmuş durumda. Oyunda Kyohei Hamura isimli karakteri seslendiren Pierre Taki'nin geçtiğimiz günlerde uyuşturucu bulundurmak ve kullanmaktan dolayı tutuklanmasından sonra, SEGA yetkilileri bu durumun doğruluğunu kabul etti ve oyunun satışlarını Japonya genelinde durdurdu.

Uyuşturucu operasyonu sonrasında SEGA, oyun satışlarını durdurdu

Uyuşturucu operasyonundan sonra oyun satışları durduruldu

SEGA bu durumu kabul edene kadar, kimse gerçekliğinden emin değildi. Pierre Taki'nin avukatları bu duruma itiraz etse de, SEGA'nın satışları durdurması olayı biraz daha netleştirdi. Prestijini korumak için oyunun satışlarını durduran SEGA, Japonca olarak resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Eğer durum tam tersine döner ve Pierre Taki'nin suçsuz olduğu ortaya çıkarsa, bakalım SEGA yetkilileri durumla ilgili attığı Tweet'leri silecek mi? Merak ediyoruz.

Peki siz bu konu hakkında düşünüyorsunuz? Mesela benzer bir durum son God of War'u canlandıran Christopher Judge'ın başına gelse ve Sony ekibi God of War'un satışlarını durdursaydı, tepkiniz ne olurdu?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 19:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2019 15:27
Ne yaptın ettin yine haberi sony e bağladın bravo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uyuşturucu operasyonundan sonra oyun satışları durduruldu
İlginizi Çekebilir