Vacation Simulator PlayStation VR ve diğer platformlar için duyuruldu

Furkan Güler 8.12.2017 - 13:37
Sanal gerçeklikle tatile çıkmaya hazırlanın!

Vacation Simulator ile birlikte sanal gerçeklikte tatile gitme vakti geldi! Daha öncesinde Job Simulator ve Rick and Morty: Virtual Rick-ality! isimli oyunları ortaya koyan stüdyo, oyunda bir insanın tatilde yaptıklarının aynısını oyuncuya yaptıracak. Güneş kremi sürmek, güneşlenmek, rahatlamak ve rahatlamak için çeşitli aktiviteler yapacağımız oyunda geliştirici ekip oyunculara adeta tatil havası yaşatmak istiyor.

Vacation Simulator ile sanal gerçeklikte tatile çıkıyoruz

Mekaniksel anlamda Job Simulator'a oldukça fazla benzeyen oyun, yer yer keşif ve bulmaca öğeleri içeriyor. Oyuncuyu hayali bir adaya atacak olan geliştiriciler, oyunun dünyasında yer alan neredeyse bütün nesneleri oyuncu ile etkileşime girecek şekilde tasarlamış. Şahsen yaş kitlesi olarak tüm oyunculara hitap eden bu seriyi oyuncuların neden sevdiğine bir türlü anlam getiremiyorum. Sabah 9 akşam 10 arasında koşuşturan bir özel sektör çalışanının eve gelip tekrar sanal gerçeklik içerisinde özel sektörde vakit geçirmesi bana oldukça ilginç geliyor.

Vacation Simulator için bu durum geçerli mi bilmiyorum fakat yeniden oynanabilirliği oldukça az olan bu serinin nasıl bir başarı yakalayacağı ise ayrı bir tartışma konusu olacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 21:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2017 16:42
Bence fare+klavye, gamepad, joystick gibi aletlerin döneminde oynadığımız için daha şanslıyız. Eski kafalı gibi konuştum ama, bu sanal gerçeklik beni baya korkutuyor be..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vacation Simulator duyuruldu
İlginizi Çekebilir