Valheim VR modu ile deneyimi sanal gerçekliğe taşıyın

Burak Bahar 5.04.2021 - 12:30
Bir Valheim hayranı tarafından Valheim VR modu duyuruldu. Valheim'ı VR'da oynamaya imkan sağlayan modun beta sürümü yayınlandı.

Bir Valheim hayranı tarafından Valheim VR modu duyuruldu. Brandon Mousseau adlı geliştirici, oyunu VR'da oynamaya imkan sağlayan modunun beta sürümünü yayınladı.

Brandon, Valheim'ın ilk oynanabilir VR modunu çıkarmak için çok çalıştığını söylüyor. Modun mevcut durumunda; hareket kontrolleri menülerde gezinmek için çalışır durumda olsa da oyun sadece bir oyun kumandası ya da klavye ve fare ile oynanabilir. Üçüncü şahıs görünümüne sahip değil; çevrenizdeki oyuncularda Valheim VR modu olmasa da çok oyunculu oynama imkanınız var. Brandon, gelecekteki güncellemelerde tam hareket kontrollerinin geleceğini söylüyor. Bu mod OpenVR ve SteamVR Unity entegrasyonunu kullanarak oyuna VR desteği ekliyor.

Valheim VR modu ilginç bir deneyim sunuyor

Valheim VR modunu buradan indirebilirsiniz. Geliştirici tarafından paylaşılan ve oynanışa dair ipuçları içeren bir videoyu da aşağıda bulabilirsiniz:

Geçmişteki yazımızda benzersiz silahlar, yeni NPC'ler, seçilebilir kahramanlar ve daha fazlasını sunan bazı modları paylaşmıştık. Ayrıca PC oyuncuları; Mod geliştiricisi "aC0C0NUT" tarafından yayınlanan grafik modu ile 255'ten fazla dokuyu revize eden/elden geçiren bu HD Doku Paketini aşağıda bağlantısı eklenmiş yazımızı ziyaret ederek indirebilirler.

Valheim VR modu

Bakınız: Valheim grafik modu ile HD dokular kullanabilirsiniz

Valheim VR modu ile alakalı en son gelişmelerden haberdar olmak ve için Discord sunucularını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 20:00
Vr modundada yine çizgi-film dünyasındasın bişey farketmiyo şu sanaldan bi çıkın gerçeğe yaklaştırın grafikleri yeter da yıl 2021
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim VR modu ile deneyimi sanal gerçekliğe taşıyın
İlginizi Çekebilir