Valorant'ta en iyi Fade oyuncusu aranıyor

Atıf Doğan Özcan 21.06.2022 - 10:08
Valorant Türkiye, en iyi Fade oyucusu kim bulmak için kolları sıvadı. Yarışma koşulları çok basit en iyi Fade yeteneklerini kullan ve ödülleri kap.

Valorant Türkiye ekibi, geçtiğimiz ay içerisinde oyuna eklenen Türk karakter için bir yarışma başlattı. En iyi Fade oyuncusu benim diyeni bulmak için düzenlenen etkinlikte katılım şartları ve son başvuru tarihi resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Valorant Türkiye, en iyi Fade oyuncusu benim diyeni arıyor

Riot Games firmasının çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu olan Valorant, geçtiğimiz ay içerisinde oyuna eklenen Türk Ajanı Fade için bir etkinlik düzenliyor. En iyi Fade oyuncusu benim diyen iddialı oyuncular arasında çetin bir mücadele geçecek gibi görünüyor. Valorant Türkiye resmi Twitter sayfasından paylaşılan gönderide "Atış Serbest" isimli turnuvanın kuralları ve başvuru tarihi açıklandı.

Yarışmanın ödüllerini kazanmak için, Fade ile oynadığınız en iyi oyunun görüntülerini kaydedip paylaşmanız isteniyor. Bu zorlu mücadele kapsamında paylaşılan görüntüleri izleyip, karar verecek olan Juri koltuğunda oturacak isim ise ünlü yayıncı Ferit “wtcN” Karakaya olarak açıklandı. Videolar arasında en iyi 10 oyuncu belirlenecek ve bu oyunculara ödülleri teslim edilecek. Ödül ise son günlerde sosyal medyada fazlaca paylaşılan ve çoğu oyuncu tarafından çok beğenilen “Les Benjamins X VALORANT Fade Kit” olacağı belirtildi.

Valorant'ta en iyi Fade oyuncusu aranıyor

Sizde Riot Games tarafından özel olarak tasarlanan Fade içerikli t-shirt ve hoodie kazanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Yarışmaya son katılım tarihi 28 Haziran 2022 olarak duyuruldu. Fade ile oynadığınız en iyi anı #NoContextFade etiketiyle Twitter hesabınızdan paylaşmanız yeterli olacak. Hepinize bol şans dileriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant'ta en iyi Fade oyuncusu aranıyor
İlginizi Çekebilir