Valve, Mac kullanıcılarını üzdü

Berkant Jeff Akarcan 16.11.2012 - 14:21
DOTA2 bir geldi bir gitti...
Valve, Mac kullanıcılarını üzdü
Bir League of Legends oyuncusu olduğum için ve kendisi de resmi olmasa da Boompje topluluğu tarafından MacOSX platformuna uyarlandığı için aylardır DOTA2 betasından uzaktım, bir çok OSX kullanıcısı gibi.

Fakat geçtiğimiz günlerde kadim dostum Mert Günhan (Bu aralar bolluk var davetiyelerde M.G) sağolsun davetiye gönderdi ancak henüz DOTA2'nin OSX için doğru düzgün çalışan bir uyarlaması yoktu. Gel zaman git zaman, dün bir kaç denemeden sonra pes ettim ve resmi DOTA2 for Mac istemcisini beklemeye başladım Valve'dan.

Güzel haberler bu sabah geldi. Bu sabah Steam'i açtığımda Dota 2 Test'i görünce sevinçten içim içime sığmadı. Fakat oyunu yükleyip açmaya çalıştığımda işler pek de umduğumuz gibi gitmedi, oyun açılmadı. Henüz denemelerin ilk aşamasında olduğu için normal karşıladık durumu ama Valve'dan gelen resmi açıklama oldukça üzdü.

DOTA2'nin Steam'in OSX sürümünde belirmesine teknik bir hata sebep olmuş. Valve, DOTA2'nin MacOSX için bırakın betayı, alpha sürümünün bile henüz düşünülmediğinin de altını çizdi.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve, Mac kullanıcılarını üzdü
İlginizi Çekebilir