Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, yeni Klan tanıtım videosu

Ahmet Özçilingir 23.05.2019 - 10:40
Ventrue klanına yakından göz atıyoruz

Hardsuit Labs'ın geliştirdiği Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 için yeni bir klan tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan yeni animasyon tanıtım videosunda Venture klanına yakından bakıyoruz. Elit bir tabakadan oluşan Venture klanı için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, yeni Klan tanıtım videosu

Venture Klanı için şu açıklama yapılmış: "Tarihsel olarak, Seattle birçok endüstriyel patlamanın yeri olmuştur ve elbette Ventrue klanı bu servetten yararlanmak için Seattle'ı merkez olarak belirlemiştir. Gittikçe daha fazla milyar dolarlık şirket yerel ve küresel manzarayı şekillendirirken, girişimci Ventrue da büyüyerek 21. yüzyıla kadar geldi."
Lions and Sheep adlı özelliği ile dikkat çeken Venture klanı kontrolü ve kontrol etmeyi seviyor.Venture klanını seçen oyuncular oyuncu dışı karakterleri kontro ledebilecek ve diğer oyuncu dışı karakterlere saldırmalarını saplayabilecek. Oyuncu dışı karakterler birer kukla gibi hareket ettirilebilecek.

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 Epic Games Store'da ve Steam'de satışa sunuldu. Oyunun 2020'nin ilk çeyreğinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkması bekleniyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, yeni Klan tanıtım videosu
İlginizi Çekebilir