Vampire's Fall: Origins, Xbox One ve Switch'e geliyor

Özgür Deveci 16.07.2020 - 09:56
Early Morning Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan gotik sıra tabanlı rol yapma oyunu Vampire's Fall: Origins, önümüzdeki sonbaharda Xbox One ve Switch'e geliyor.

Geliştirici ve yayıncı Early Morning Studio, gotik sıra tabanlı RPG oyunu Vampire's Fall: Origins'in Xbox One ve Nintendo Switch sürümlerini duyurdu. Hali hazırda Android, iOS ve PC platformlarında oynanabilir durumda olan oyun, önümüzdeki sonbaharda Xbox One Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteğinin de bulunduğunu hatırlatalım.

Geliştirici ekipten Emir Kuljanin oyunla ilgili “Vampire's Fall: Origins, klasik RPG'lere yaptığımız bir övgüdür. Mobil ve PC oyuncularından aldığımız çok olumlu geri bildirimler sonrasında daha fazla oyuncunun bu oyunu oynayabilmesi için oyunun konsollarda piyasaya sürüleceğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Vampire's Fall: Origins, Xbox One ve Switch'e geliyor

Vampire's Fall: Origins bu sonbaharda Xbox One ve Switch'e geliyor

Vampire's Fall: Origins, orta çağ dünyasında geçen sıra tabanlı taktiksel savaşlara sahip iki boyutlu fantastik bir açık dünya rol yapma oyunudur. Oyun 50 saatten uzun oynanış süresi ile devasa açık dünya, sürükleyici bir hikaye ve diyalog seçenekleri, sıra tabanlı taktik savaşları, tamamen özelleştirilebilir karakterler, karakterinizi geliştirmek için 60'ın üzerinde yetenek, Nosferatu, Ranjeni, Magistrav ve Equides olmak üzere dört farklı vampir sınıfı, görsel açıdan farklı 250'den fazla benzersiz silah ve zırh içeriyor.

Ana Özellikler

• Buralarda dolaştın, güçlü bir ailede büyüdün ve hepimizi kurtarabileceğini iddia ediyorsun. O zaman Tanrı bizi kutsamış! Senin gibi taze kana sahip olduğumuz için şanslıyız! Kim bilir belki de cehennemden geçip cadı ustası savaşta yenerek tüm hanedana huzuru geri getirecek olan o güçlü şampiyon sen olacaksın.

• Açık dünya oyunları seviyorsan, keşfedebileceğin devasa haritada arayacağın hazinelere, kilidini açacağın becerilere ve bu karanlık fantezi oyununda her yerde karşına çıkıp doğrayacağın lanetli yaratıklara bayılacaksın.

• Kendi dövüş tarzını geliştir. Aksiyon rol yapma oyunları, karakterinin kan dökme özniteliklerini üç farklı beceri ağacı ve on dört farklı kabiliyetle özelleştir. İstersen kalkanları parçalayarak, istersen de yıldırımlar fırlatarak veya savaş meydanı akrobasisiyle sıra tabanlı RPG açık dünya oyunu keşfedebilirsin.

• Saygın generallerle, vampirler dostlarınla, rastgele çiftçilerle ve adı korkuyla anılan büyücülerle konuş. Eğlenceli diyalog seçeneklerinden seçimini yap ve eski ARPG tarzıyla dikkatlice işlenmiş dünyaya dal.

Son olarak oyunun Nintendo Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 17:04
Grim dawn varken oynanmaz diablo dan daha çok beğenildi grim dawn :)
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 09:00
Şimdi bu haber ile diablo ve grim dawn ne alaka.? Haberdeki oyun taktiksel rpg. Senin yazdıkların hack & slash rpg.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampire's Fall: Origins, Xbox One ve Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir