Venom filmine yeni bir oyuncu daha katıldı

Ersin Kılıç 28.09.2017 - 00:27
Tom Hardy'e eşlik edecek oyunculardan biri daha belli oldu

Örümcek Adam özel bir anlaşma ile her ne kadar Marvel evreninde boy gösteriyor olsa da karakterin evreninde yer alan diğer tüm karakterlerin hakları hala Sony'nin elinde bulunuyor. İşte bu bağlamda Örümcek Adam serisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Venom'a özel bir film geleceği duyurulmuş ve başrolünde Tom Hardy'nin oynayacağını öğrendiğimizde ise adeta kalkıp halay çekmeye başlamıştık. İşte bu kadar merakla beklediğimiz film için yeni oyuncu haberleri de gelmeye başladı.

Son olarak Star Wars: Rogue One'da yer alan Riz Ahmed'in filmde yer alacağı açıklanmıştı. Bu duyurudan yaklaşık 2 ay sonra ise film için başka bir duyuru haberi daha geldi. Variety'nin haberine göre Oscar ödülüne de aday olan Michelle Williams'ın Venom filminde boy göstereceği rapor edildi. Manchester by the Sea ve My Week with Marilyn yapımlarında da boy gösteren aktrisin Venom filminde nasıl bir role sahip olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Venom filmi ne zaman gösterime girecek?

Tom Hardy'nin Eddie Brock karakterini canlandıracağı Venom filminin 5 Ekim 2018'de gösterime girmesi bekleniyor. Karakterin Marvel sinematik evreninde yer almayacağını da hatırlatalım.

Venom filmine yeni bir oyuncu daha katıldı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom filmine yeni bir oyuncu daha katıldı
İlginizi Çekebilir