Warner Bros Henry Cavill'ın Superman rolü hakkında açıklama yaptı

Furkan Güler 13.09.2018 - 10:03
Aktör rolü bırakacak mı? Yoksa bırakmayacak mı?

Geçtiğimiz akşam The Hollywood Reporter'ın ortaya attığı iddia sonucunda Henry Cavill'ın, Superman rolünü bırakacağı haberleri gündeme oturmuştu. Sonrasında haberi The Hollywood Reporter'dan alan diğer yayınlar ise haberi iyi yaymış ve sanki Warner Bros. veya Henry Cavill'ın bu bilgiyi açıklamış gibi gözükmesine sebep olmuştu.

Henry Cavill, Superman'i bıraktı mı?

Ancak sabah saatlerinde bu haber Warner Bros. tarafından yalanlandı. Yetkililer, Henry Cavill'ın oynadığı Superman rolünden çıkmadığını duyurdu. Man of Steel filmiyle sükse yapıp daha sonrasında Batman V Superman: Dawn of Justice filmiyle büyük kitlelere ulaşan Henry Cavill, DC'nin sonraki filmlerinde de Superman rolünü oynamaya devam edecek.

Hatta kişisel Instagram hesabından Superman figürünü gösterdiği bir video yayınlayan oyuncu, videonun açıklama kısmına "Bugün heyecan vericiydi" yazdı. Oyuncunun kime veya neye gönderme yaptığını bilmiyoruz, fakat kendisini uzun bir süre daha Superman olarak göreceğiz. Son olarak Görevimiz Tehlike 6 filminde rol alan oyuncu, son yılların en çok göze çarpan aktörü haline geldi. Netflix'in, Witcher dizisinde Geralt'ı oynayacağı açıklanan Cavill, bakalım nasıl bir performans gösterecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 22:25
Bilmeyenler için söyleyim Henry Cavill tam bir gamer. Superman teklifini alırken de WOW oynuyormuş şuanda bir Boss’u kesmek üzereyim sonra konuşsak olur mu demiş:D Yani bu tür fantastik rolleri eminim çok severek yapıyordur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 13:59
Müthiş bir Superman ama evrenin sıfırlanmaya ihtiyacı var. Ha tabi, bu mal yapımcılarla sıfırlansa da bi halt olmaz ya.. Çöpe döndü DC sinema evreni be..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warner Bros, Henry Cavill'ın Superman rolü hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir