Warzone 2 Sezon 3'teki Blackcell ne olabilir?

Tunay Şahin 6.04.2023 - 16:06
MW2 ve Warzone 2 için bir sonraki büyük Call of Duty güncellemesi yolda. Videoda bahsi geçen Blackcell ne olabilir? Cevaplıyoruz.

Modern Warfare 2 ve Warzone 2 için bir sonraki sezon güncellemesi yakında geliyor. MW2 oyunun hayranları, yeni operatörler, silahlar ve çok oyunculu haritaların içerik güncellemesinin yanı sıra konu genişlemesini de bekliyorlar.

Warzone 2 Sezon 3'teki Blackcell ne olabilir?

Call of Duty 3. Sezon tanıtım fragmanının 00:25 civarında görebileceğiniz üzere, ekranda “Blackcell” kelimesi beliriyor. Bu, hayranların bir sonraki güncelleme boyunca hem Modern Warfare 2 hem de Warzone 2'de ne görmeyi bekleyebileceklerini anlatan bir dizi terimden sonra geliyor.

Warzone 2 Sezon 3'teki Blackcell ne olabilir?

Warzone 2 Dereceli'nin battle royale'in 3. Sezon güncellemesi için onaylanmasının yanı sıra , yeni çok oyunculu haritalar, iki başlıkta oyun modları olarak Gunfight, Cranked ve Plunder'ın tanıtımı ve hatta Al Mazrah Resurgence olacağını da görüyoruz. .

Ancak bu bize Blackcell'in gerçekte ne olduğu konusunda hiçbir şey vermiyor. Diğer terimlerin ne anlama geldiğini yalnızca bu ikisinden önceki Call of Duty oyunlarında gördüğümüz için biliyoruz.

Blackcell ne anlama geliyor?

BlackCell, Call of Duty Black Ops 3'ün cephaneliğinden kilitlenen füzelere sahip, dürbünlü bir roketatardır. Ama aynı zamanda bunun Blackcell adında yeni bir DMZ grubu olacağı da konuşuluyor.

Belki de Blackcell, yeni bir roket fırlatıcıya atıfta bulunan bir terim de olabilir, ancak bunun yeni operatörler, yeni anlatım ve yeni DMZ görevleriyle birlikte gelen yeni bir oyun içi fraksiyona atıfta bulunmasının daha muhtemel.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2023 23:02
472 TL fiyatı var battlepass eklentisi bi nevi çok pahalı gibi geliyor ama aslında değeceğini düşünüyorum 12 tane exclusive skin barındırıyor ve gayet sağlam skinler büyük ihtimal alacağım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warzone 2 Sezon 3'teki Blackcell ne olabilir?
İlginizi Çekebilir