Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
E3

Watch Dogs'un motoru tamamen yeni

Siz ne sanmıştınız?

Watch Dogs'un motoru tamamen yeni

Ubisoft'un ilk kez E3'te gösterdiği ve büyük ilgi toplayan yeni oyunu Watch Dogs, komple yeni bir temel üzerine inşa edilmiş. Yapımcı Dominic Guay, bu oyunu yapmak için yetenekli bir ekibe, zamana ve yeni bir grafik motora ihtiyaçlarının olduğunu ve bunlara sahip oldukları için iki yıldır oyunu geliştirebildiklerini dile getiriyor. Yepyeni bir oyun duyurulunca yeni bir motor demek, o oyunda istediğiniz birçok özelliği ekleyebilmeniz anlamına da geliyor. Bu bağlamda Watch Dogs'a daha birçok yeni özellik eklenebilirmiş. Zaten E3 videolarından da gördüğümüz kadarıyla oyunun görselliği ve oynanışı etkileyici duruyor.

Watch Dogs, PC, PS3 ve X360 için geliştiriliyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Bu tür oyunlar bölüm ilerledikçe tekrara düşüp sıkmaya başlıyor genellikle.ilk bölümleri hoş oluyor ama sonradan bozuyor.umarım watch dogs öyle olmaz.ama bana sanki fazla da numarası yok gibi geldi.

0 puan
MO
MK Okuru

Oynanışı begenmedım aksine

0 puan
1
10_GuN Çırak

bu oyundan benim de büyük beklentilerim var. inşallah bekleneni verir :)

0 puan
MO
MK Okuru

Grafik olarak asla Crysis serisiyle karıştırılamaz. Ben e3 videosunda öyle çok etkileyici birşey görmedim. Bildiğin ışıklandırma efektine önem vermişler. Tabi tartışmak için henüz erken. Ha oyunu alır mıyım? 90 TL felan olursa alırım 100TL olursa zorla belki alırım ama fazlası beni aşar!

0 puan
MO
MK Okuru

İnsanlara ateş ettiğin zaman kursun yarası olusmuyor sanırım ve kanda pek yok o sorun hallolursa bende 10 numara oyun olur.

0 puan
B
by_pesimist Çırak

gta dan iyi yeni nesilden once cikacak bencede ama ps3 um bunu bu derece guzel grafiklerle gosterebilecekmi o ayri bakalim olmadi pc den oynariz canim :P

0 puan