We Dare ilişkilerinizde size meydan okuyor

Murat Halilbeyoğlu 31.01.2011 - 15:34
Ubisoft'tan bir aşk oyunu
Ubisoft 20 ocak 2011'de yaptığı bir açıklama ile We Dare adında oyuncuya arkadaşları arasında çok eğleneceği bir flörtleşme oyunu çıkartacağını duyurdu. We Dare 11 Şubat 2011'de PlayStation 3 ve Wii için raflarda olacak.

We Dare oyunculara 40 adet eğlenceli, yenilikçi ve kurnaz mini oyunları oynama imkanı sunuyor.

Oyuncular kontrolleri hiç alışık olmadığı şekilde kullanacaklar ve Wii remote ile Sony Move'un kullanımı için özel tasarlanmış oyunları zevkle oynayacaklar.

We Dare ilişkilerinizde size meydan okuyor
Wii versiyonunda dört arkadaş kendi avatarlarını baştan ayağa kadar oluşturup tasarlayabiliyorlar, kendi zevklerine göre kişiselleştiriyorlar. Oyuncular sadece kendilerini değil olmak istedikleri kişilerin avatarlarını da yapabiliyorlar. Her şey hazır olduktan sonra sıra partinin havasını seçmek kalıyor ki bunlar da;  Enchanting, Persuasive, Naughty, Adventurous veya Brainy.

We Dare size birbirinden eşsiz meydan okumalar sunuyor ve oyuncuları uluslar arası popüleriteye sahip müziklerle birlikte mini oyunlar oynatıyor.

Oyunun son bölümünde ise oyuncular arasında bir eşleşme yapılarak kimin sevgili veya arkadaş olacağına dair kesin bir eşleşme yapıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
We Dare ilişkilerinizde size meydan okuyor
İlginizi Çekebilir