We Happy Few'in fiyatı yükseliyor!

Furkan Güler 10.08.2017 - 16:32
Hayatta kalma temasına sahip en ilginç oyun olan We Happy Few'i satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun.
Duyurulduğu ilk günden bu yana oyunculara farklı bir atmosfer sunacağı sözünü veren We Happy Few, şu anda Steam'de erken erişim statüsünde bulunuyor. Yakın bir zamanda resmi çıkış yapacak olan We Happy Few'in fiyatının yükseleceğini geliştiriciler bir kez daha hatırlattı. Farklı mekaniklere sahip hayatta kalma oyunu, şu anda 30 dolar fiyat etiketine sahip. Ancak oyun çıktığında bu fiyat etiketinin 51 dolara yükseleyeceği söyleniyor.

Alternatif bir zaman diliminde geçen We Happy Few, sahip olduğu gerilim teması sayesinde oyunculara kendini sevdirmeyi başarmıştı. Geliştirici ekip oyunu duyurdukları ilk günden bu yana, oyun çıkış yaptığında fiyatının yükseleceğini zaten söylemiş.

We Happy Few'in fiyatı yükseliyor!
Benzer bir durum yakın zamanda ARK: Survival Evolved'ın da başına gelmişti. Erken erişimden çıkan başarılı yapımın fiyat etiketi bir anda iki katına çıkmıştı. 16 Ağustos tarihinde yapılması beklenen fiyat değişikliğinin yanı sıra oyuna " Life in Technicolour" isimli bir genişleme yaması da gelecek. Bu ücretsiz güncelleme sayesinde hikayenin daha fazla genişleyeceği söyleniyor. Yeni görsel efektlerin de ekleneceğini belirten geliştirici ekip, oyunu ucuza satın almak isteyen oyuncuları son bir kez daha uyarmak istemiş. We Happy Few'e, PC platformunda Steam üzerinden, konsollarda ise Xbox One üzerinden erişebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
We Happy Few'in fiyatı yükseliyor!
İlginizi Çekebilir