Westworld'un oyunu yayınlanan ilk videosu ile duyuruldu.

Ersin Kılıç 12.03.2018 - 11:01
Warner Bros'tan sürpriz bir duyuru geldi

Warner Bros biraz önce yaptığı açıklama ile Westworld temalı yeni bir oyun duyurusunu gerçekleştirdi. yeniden uyarlama olarak karşımıza çıkan ve HBO kanalında yayınlanan dizisi ile aynı evreni paylaşacak olan oyunun karakterleri de bu diziden uyarlanmış. 

Westworld'un oyunu duyuruldu! 

Warner Bros San Francisco tarafından ele alınan bu projenin yapımcılığını ise Behaviour Interactive firması yapıyor. Ayrıca oyunun iOS ve Android için bu sene içerisinde çıkacağı da doğrulanmış durumda. Oyunda Delos Park Training Simulation (DPTS) adı verilen simülasyon dünyanın kontrolünü ele alacak ve Westworld temalı bu parkın gelişmesinde ve işlemesinde önemli bir rol oynayacağız. tabi gelen konukların memnun olması için tıpkı dizide olduğu gibi gerçeklik olgusu da bize teslim edilmiş olacak.

Oyunun yayınlanan ekran görüntülerine baktığımızda ise tarzının biraz Fallout Shelter tarzında olacağını tahmin ediyoruz. Westword dünyasını gerekli şekilde idare edecek ve tıpkı Shelter'daki nüfus artışı gibi buraya da konukların gelmesini sağlayacağız gibime geliyor. Aşağıdan videosuna ve ekran görüntülerine göz atabilirsiniz. Duyurulan bu oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld'un oyunu yayınlanan ilk videosu ile duyuruldu.
İlginizi Çekebilir