Westworld'un Teddy'si James Marsden Sonic filmine katıldı

Ahmet Özçilingir 31.05.2018 - 11:25
James Marsden Sonic the Hedgehog filminin kadrosuna katıldı

Son olarak Westworld dizisinde Teddy Flood karakteriyle  tanıdığımız James Marsden, Paramount'un live action/CGI Sonic uyarlaması filmi, Sonic the Hedgehog rol alacağo açıklandı.

Westworld'un yıldızı Sonic filmi  Sonic the Hedgehog'da yer alacak

Sonic the Hedgehog'un yönetmen koltuğuna oturan isim, daha önce, Arkadaşım Canavar, Goper Broke gibi animasyon filmlerini yönetmiş olan Jeff Fowler. Live action ve cgi karışımı olacak Sonic uyarlaması Sonic the Hedgehog filminin, 15 Kasım 2019'da Amerika'da gösterime girmesi bekleniyor. Daha önce X-men filmlerinde canlandırdığı Cyclops karakteriyle popülerliği yakalayan James Marsden, daha sonra yakaladığı bu popülerliği pek de sürdürememiş bir isim.  James Mardsen 30 Rock, Modern Family gibi dizilerde rola almıştı. Son olarak HBO'nun sevilen dizisi Westworld'un kadrosuna dahil olan oyuncu, dizide Teddy rolünü canlandırıyor. Sonic uyarlaması Sonic the Hedgehog filminin kadrosuna dahil olan James Marsden'in filmde hangi rolü üstleneceği henüz bilinmiyor. Genelde bu tarz uyarlama filmlerin, çok da başarılı olmadığı biliniyor. Sonic the Hedgehog filmi ile ilgili henüz bir fragman paylaşılmadı. Bakalım ortaya nasıl bir iş çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 15:42
dizide de delirdi zaten ölmesi yakındır muhtemelen öldürende dolorex olabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 12:10
Eğer yapılırsa Mass Effect filminde Kumandan Shepard'ı kesinlikle James Marsden canlandırmalı. Westworld'de ne zaman görsem Shepard aklıma geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld'un Teddy'si Sonic filminin kadrosuna dahil oldu
İlginizi Çekebilir