WhatsApp iOS'ta abonelik sistemine geçiyor

Berkant Jeff Akarcan 19.03.2013 - 14:06
Bu yıl sonuna doğru WhatsApp'ın ücretlendirmesi değişecek
Bugüne dek en çok yuva yıkan mesajlaşma programı olarak yuva yıkıcıların arasına ismini altın harflerle yazdıran WhatsApp'ın iOS kullanıcılarına tanıdığı ayrıcalık yıl sonunda kalkıyor. iOS kullanıcılarının bir kere ücret ödeyerek (1,79TL) sahip olduğu WhatsApp, bir kaç ay sonra Android, Blackberry ve Windows Phone'lardaki gibi senelik ücret alacak.

WhatsApp iOS'ta abonelik sistemine geçiyor
Bu "abonelik" modelinin sadece yeni kullanıcılara mahsus olacağını söyleyecek olan yönetim kurulu başkanı Jan Koum, kullanıcıların uygulamayı indirdikten itibaren sonra bir sene boyunca hiçbir yıllık ücret ödemek zorunda kalmayacağını söyledi. Yıllık ücretin ne kadar olacağı resmi olarak açıklanmasa da, yıllardır diğer platformlarda olduğu gibi senelik $1 dolar olmasını bekliyoruz. Operatörlerin aylık yüz milyar dolarlık SMS paketlerini göz önünde bulundurunca gayet karlı yine de.

Geçiş tarihi henüz açıklanmasa da, bu senenin sonuna doğru kesinlikle olacak, 2014'e kalmayacak. WhatsApp'ı halen AppStore'dan bir seferlik ücret vererek satın alabilirsiniz.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
WhatsApp iOS'ta abonelik sistemine geçiyor
İlginizi Çekebilir