Wheelman: Flamenko gitarlar takip avında!

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Wheelman: Flamenko gitarlar takip avında!

        Bestekâr Rod Abernethy ve Rednote Audio, geçtiğimiz günlerde yaklaşmakta olan yapım "Wheelman’in" orijinal soundtrack’ine iştiraklerini bildirmişlerdi. Oyundaki çılgınca takip avlarını başlı başına bir tecrübeye döndürmek için, Rod Abernethy ve Rednote Audio müziğin büyük bir kısmını üstlenmişler. Flamenko gitarlar, modern elektronik unsurlar ve alıp götüren orkestra müziğiyle, sonuç oyunun seyrine ve ekrandaki film sekanslarına mükemmel bir uyum sağlayan tam bir keyfe dönüşüyor.

        Bestekâr Rod Abernethy: “Wheelman’deki çalışma benim için çok kıymetli bir tecrübeydi.” ifadesini kullanırken, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Gayem; geleneksel İspanyol etkilerini ve kuvvetli, modern bir tarzı içinde birleştiren sinematik ve büyüleyici bir oyun müziği yazmaktı.”

        Oyunda, aksiyon yıldızı Vin Diesel’in rolünü üstlenip, gözü pek bir kurye şoförünü canlandırıyorsunuz. Oyun, Vin Diesel’in video oyunları üretim firması Tigon Studios’la sıkı bir işbirliğinde bulunan Midway Studios tarafından geliştirildi. "Wheelman", geçtiğimiz günlerde tamamlanmış ve 26 Mart itibarıyla da, Xbox 360, PC ve PS3 platformları için Avrupa’da satışa sunulacağı açıklanmıştı.

KAYNAK
Wheelman: Flamenko gitarlar takip avında!
gameswelt.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wheelman: Flamenko gitarlar takip avında!
İlginizi Çekebilir