Wii'ye yeni Monster 4x4

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Wii'ye yeni Monster 4x4
Monster 4x4: World Circuit’le Wii ve Xbox konsollarında fırtınalar estirdikten sonra Ubisoft seriye yeni bir oyun daha kazandırıyor: Monster 4x4: Stunt Racer. Yayıncı oyunla alakalı şu vaatlerde bulundu:

Yeni hünerler (Stunt): Nitro fonksiyonu, fıçı yuvarlanması ya da ters salto gibi çılgın “hünerlerde” yardımcı oluyor. Kestirmeleri kullanmak ya da zor arazilerden kaçmak için oyuncu duvarlara bile tırmanıp rakiplerinin önüne geçebiliyor.
Yeni yollar: İnşaat sahaları ve sapa geçitlerin de bulunduğu yedi yeni yol. Her yol yeni bir oyun tecrübesi sunuyor ve farklı zeminlerin sürüşe etkisi oluyor. Kontrolü kaybetmemek için çamurlu ve buzlu kısımlardan kaçınmak gerekiyor.
Alternatif yollar: Yollar zorluğa göre farklılaşan alternatif istikametler sunuyor. Böylece oyuncu Nitro toplamakla doğrudan gidip zaman kazanmak arasında karar verebiliyor. On dereceye ayrılmış elli farklı yarış ve otuzun üstünde yan görev oyun içinde değişiklik sağlıyor.

Çoklu oyuncu modunda bölünen ekranla (Splitscreen) dört farklı oyuncu aynı anda yarışabiliyor. Ayrıca motor, spoiler veya lastikler gibi parçalar modifiye edilebiliyor.

Oyun, sonbaharda Wii için piyasaya sürülecek.

Kaynak: www.4players.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii'ye yeni Monster 4x4
İlginizi Çekebilir