Will Smith Fortnite'ın en yeni üyesi olacak

Murathan Özlü 30.08.2021 - 18:12
Will Smith Fortnite evrenine katılıyor. Çılgın İkili film serisinin Mike Lowrey'si olarak Will Smith, Fortnite dünyasına katılan en yeni karakter olacak.

Will Smith Fortnite evrenine katıldı. Çılgın İkili (Bad Boys) filminden tanıyor olabileceğiniz Mike Lowrey karakteri, Fortnite'ın karakter/eşya mağazasına eklendi.

Will Smith Fortnite

Epic Games, geçtiğimiz Cumartesi günü yayınladığı blog gönderisinde Fortnite x Bad Boys crossoverını duyurmuştu, Will Smith'in Mike Lowrey'si - Miami'nin güney sahilleri ile beraber- oyuna, bu etkinlik kapsamında eklendi.

Will Smith Fortnite mağazasına eklendi

Mike Lowrey ekipmanlarının arasında karakterin meşhur dedektif çantası bulunuyor. Ayrıca Smith'in çift bıçak kullandığı hali de  The Loose Cannon set adıyla oyunun mağazasına eklendi. Eğer Çılgın İkili serisinin hayranıysanız, maalesef kötü bir haberimiz olabilir. Will Smith oyuna katılıyor olsa da, canlandırdığı karakterin filmdeki partneri Marcus Burnett oyuna eklenmedi.

Mike Lowrence'ın Forntnite'a eklenmesi zamanlama açısından manidar. Çünkü içinde bulunduğumuz Fortnite sezonu - sezon 7- uzaylı istilası temasını işliyor  Ve Will Smith, beyaz perdede uzaylılara karşı savaşmayı alışkanlık haline getirmiş bir aktör. Bu yüzden bazı oyuncular arasında, Çılgın İkili filmi yerine, Siyah Giyen Adamlar serisinden Ajan J veya Kurtuluş Günü filminden Steven Hiller karakterlerinden biri eklenseydi, temaya daha uygun olabilirdi düşüncesi hakim.

Fortnite evreninin en yeni üyelerinden biri de, Justice League Wonder Woman olmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 22:46
Forkhnite betül waifu royale
Kalan Karakter: 300 Gönder
Will Smith Fortnite'ın en yeni üyesi olacak
İlginizi Çekebilir