Windows 8, Kinect desteğiyle mi geliyor?

Murat Sağlam 25.04.2011 - 11:30
Bilgisayarınız karşısında kimin oturduğunu bilecek!
Microsoft Kinect'i piyasaya sürdüğünden beri oldukça iyi bir başarı yakaladı denebilir. 10 milyon üniteyi satmış olması bir yana, dünya çapında bir çok amaçla kullanılmaya başlanması bunda en büyük etken oldu tabi. Şimdi de en son dedikodular Windows 8'in Kinect ya da benzeri bir hareket algılayıcısını destekleyeceği yönünde.

Windows 8, Kinect desteğiyle mi geliyor?
Redmond Pie'dan Oliver Haslam, Windows 8'in şu anki Milestone versiyonunun Algılayıcı Kontrol Paneline sahip olduğunu rapor etmesi hemen akıllara Kinect desteğini getiriyor. Daha da önemlisi, bu kontol panelindeki bir seçenek, "İnsan Varlığını Algılama" dikkat çekiyor.

Bilgisayarınızı açtığınızda başında kimin oturduğunu algılamak ve ona göre işlem yapmak üzerine kurulu bir sistemden bahsediliyor. Yani oluşturulan kullanıcı profilleri artık tıklamak yerine yalnızca bilgisayarınızın başına oturduğunuzda otomatik olarak sizi tanıyarak açılacak.

Bu uygulama şu anda size yeni gibi gelebilir ama Kinect sahiplerinin şu anda kullanabildikleri bir teknoloji olduğunu da belirtelim.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Windows 8, Kinect desteğiyle mi geliyor?
İlginizi Çekebilir