Witcher Sezon 2 çekimleri her an tekrar başlayabilir

Alparslan Gürlek 7.06.2020 - 12:44
Covid-19 sebebiyle ara verilen Witcher dizisinin 2. Sezonu için çekimler tekrar başlıyor olabilir. Birleşik Krallıktaki stüdyolar tekrar faaliyete geçiyor.

Netflix üzerinde yayınlanan The Witcher dizisi, ikinci sezon çekimleri için kapılarını tekrar aralıyor. Arborfield Studios, COVID-19 nedeniyle kapattıkları stüdyolarını önümüzdeki haftalarda tekrar faaliyete geçirmeyi planladıklarını bildirdi. Arborfield Studios’un genel müdürü Bob Terry, İngiltere hükümetinin kısa süre önce film ve televizyon prodüksiyonları için yeni bir güvenlik protokülünü onayladığını açıkladı. Fiziksel mesafeler, güvenlik eğitimi ve sıcaklık konusundaki kurallara ana hatlarıyla uyulduğu sürece çalışmaların yapılabileceğini söyleyen protokol sayesinde, stüdyoyu açma çalışmalarının sürmekte olduğunu söyledi.

Witcher Sezon 2 çekimleri her an tekrar başlayabilir

Guardian, İngiliz Film Komitesi ve İngiliz Film Enstitüsü tarafından derlenen bu yeni yönergelerin bazı film ve televizyon çekimlerinin prodüksiyona ilk adımı atmalarını sağlayacağını belirtti. Çekime ne zaman ve nasıl başlanacağı konuları ise stüdyolara kalmış durumda. Netflix henüz bu konuyla ilgili bir söz söylemedi.

Endüstriden bir kaynak ise “Bu, İngiltere’de film ve üst düzey televizyon içerikleri üretmek için, işlerin tekrar başladığını gösteren bir yeşil ışık” diyerek şöyle devam etti: “Birçok prodüksiyon önümüzdeki iki ay içinde tekrar çalışmaya başlamalı yoksa önümüzdeki zamanda da yaz havaları yüzünden yapamayacaklar.”

Netflix, planlanmamış kesintiden önce dördüncü sezonunu çeken Stranger Things de dahil olmak üzere ABD ve Kanada’daki tüm filmleri ve TV şovlarını çekmeyi durdurduğu için Witcher 2. Sezon Londra çekimleri de Mart ayında askıya alındı.

Witcher Sezon 2 çekimleri her an tekrar başlayabilir

Witcher 2. Sezonunun 2021 yılında yayınlanmasını bekliyoruz. Hatta Ağustos 2021’de geleceğine dair söylentiler de işittik tabi bunlar ne denli geçerli olur bilemeyiz. İlk sezon için oyuncu atamaları konusunda çok fazla eleştiri alan Witcher dizisinin 2. Sezonda yeni katılacak oyuncular için seçimleri ne yönde olacak hep birlikte göreceğiz. Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından derlenen Witcher serisini, Witcher oyunlarındaki karakterlerle kıyaslayan izleyiciler “Diziyi CDPR çekseydi keşke” diye Netflix’e yakındılar.

Witcher 2. Sezonda hangi karakterler gelecek?

Dizinin ikinci sezonunda, oyunlardan bildiğimiz birkaç Witcher, Redenyalı istihbaratçılar ve çeşitli karakterler bulunacak. Kurt başlı madalyonlarıyla Kurt Okulu’nun delikanlıları Lambert, Eskel ve Vesemir’i göreceğiz.

Lambert , “Paul Bullion” tarafından canlandırılacak, Eskel’i ise “Thue Ersted Rasmussen” oynuyor. Vesemir’i ve Nivellen’i ise “Kristofer Hivju” canlandırıyor. Ayrıca Redenya İstihbaratının söylentilerine göre ikinci sezonda Hemrik adında yeni bir Witcher da hikayeye dahil olacak ve Joel Adrian tarafından canlandırılacak.  Bunların yanında birçok yeni isim ve ilk sezondan bildiğimiz karakterler de bulunacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher Sezon 2 çekimleri her an tekrar başlayabilir
İlginizi Çekebilir