Wolfenstein II'nin Nintendo Switch için çıkış tarihi belirlendi

Mehmet Atilla Turan 24.04.2018 - 19:58
Bethesda, Nintendo Switch'te oyuncu kazanmaya devam ediyor.

Nintendo Switch'in oyun kütüphanesi gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz aylarda 2016 senesinde çıkan Doom'u Nintendo Switch'e uyarlamayı başaran Bethesda, şimdi sıranın Wolfenstein II: The New Colossus'da olduğunu belirtmişti. PC, PS4 ve Xbox One platformlarında bulunan yeni Wolfenstein II'nin Nintendo Switch'te nasıl çalışacağı ise merak konusu.

30FPS standartı kalacak mı?

Doom, Nintendo Switch'e uyarlanırken 30FPS'de kalacağı Bethesda tarafından belirtilmişti. Switch'in sahip olduğu parçalar ne yazık ki PC veya PS4'ün sahip olduğu parçalara yetişemediği için Bethesda, elinden geleni yapıp oyunculara neredeyse aynı deneyimi sunacak bir şekilde uyarlamıştı. Yine aynı durumun söz konusu olup olmadığı ise bilinmiyor. Yine de "Wolfenstein II'yi istediğiniz yerde oynayın!" türevindeki çağrışım, oyuncuların dikkatini çekmeye yarıyor.

29 Haziran 2018 tarihinde Nintendo Switch platformuna çıkarılacak olan Wolfenstein II: The New Colossus için özel bir fragman da Bethesda tarafından YouTube'a yüklendi. Aşağıdan özel fragmanı izleyebilirsiniz.


Bethesda'nın oyunculara beklediği deneyimi sunup sunmayacağını, Nintendo Switch oynarken görebileceğiz. Beklentimiz ise Wolfenstein II: The New Colossus'un Doom ile aynı sonuçlara sahip olacağı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein II'nin Nintendo Switch için çıkış tarihi belirlendi
İlginizi Çekebilir