Wonder Girl dizisi için hazırlıklar başladı

Özgür Deveci 17.11.2020 - 19:03
Joëlle Jones tarafından oluşturulan ve DC karakterlerine dayanan drama dizisi Wonder Girl için hazırlıklar başladı.

Joëlle Jones tarafından oluşturulan ve DC karakterlerine dayanan drama dizisi Wonder Girl için hazırlıklar başladı. Dizi, Queen of the South'un baş yapımcısı ve yardımcı programcısı olan Dailyn Rodriguez ve Berlanti yapım şirketinden geliyor. Variety tarafından doğrulanan habere göre, fantastik drama dizisinin her bölümü 1 saat uzunluğunda olacak. Rodriguez tarafından kaleme alınan Wonder Girl, Brezilya Nehir Tanrısı ile bir Amazon savaşçısının kızı olarak dünyaya gelen Yara Flor'un hikayesini konu alacak. Kendisinin Wonder Girl olduğunu öğrenen Flor, dünyayı yok etmeye çalışan kötülerle savaşacak.

Wonder Girl dizisi için hazırlıklar başladı

Wonder Girl, Yara Flor'un hikayesini konu alacak

Projenin haberi, DC Comics'in Future State başlıklı yeni çizgi romanında Wonder Woman'ın bir sonraki yinelemesi olarak kullanacağını duyurmasından tam bir ay sonra geldi. İki ay sürecek çizgi roman serisinin önümüzdeki Ocak ayında yayınlanması planlanıyor. Future State ayrıca Batman, Superman, Flash ve Green Lantern dahil olmak üzere birçok DC karakterinin devam yapımlarını da açıklayacak.

Dizinin sorumlu yapımcısı olan Dailyn Rodriguez'in önceki çalışmaları arasında Alice Braga'nın başrol oyuncusu olarak yer aldığı aksiyon drama dizisi Queen of the South bulunuyor. Rodriguez, Berlanti, Sarah Schechter ve David Madden ile birlikte senaryoyu yazacak. Dizinin yapımcılığını ise, Warner Bros. Television ile birlikte Berlanti Productions üstleniyor.

CW için senaryo geliştirme aşamasında olan Wonder Girl, eğer kanaldan tam sezon siparişi alırsa The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning'den oluşan Arrowverse ailesine dahil olacak. Batwoman ve Superman & Lois yapımlarının ise yakında çıkması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Girl dizisi için hazırlıklar başladı
İlginizi Çekebilir