World of Warcraft: Battle for Azeroth ek paketi erişime açıldı

Hürkan Çalışkan 14.08.2018 - 12:46
Battle for Azeroth ek paketini bekleyenleri böyle alalım.

Geliştirici Blizzard Entertainment ve Activision iş birliği ile ortaya çıkan, tüm dünya çapında hatırı sayılır bir kitleye sahip olan çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft’ın yedinci ek paketi olan Battle for Azeroth nihayet erişime açıldı ve ek paket ile ilgili bir de video yayınlandı.

Merakla beklenen Battle for Azeroth ek paketi sonunda yayınlandı

MMORPG oyun türleri arasında kalitesi ile önemli bir yer edinen World of Warcraft serisi, kalitesini yeni ek paketi Battle for Azeroth ile biraz daha arttırıyor. Bildiğiniz üzere Battle for Azeroth ek paketi daha önce beta ve alfa süreçlerinden geçti ve genel anlamda olumlu tepkiler aldı. Geçen süre sonunda merakla beklenen Battle for Azeroth ek paketi nihayet erişilebilir oldu.

World of Warcraft’ın ek paketi olan Battle for Azeroth’da oyuncular, Kul Tiras ve Zendalar gibi kıtaları ziyaret edebilecek. Ayrıca oyun içerisinde yeni ırkları deneyimleyebilecek ve savaşta kendi gruplarını temsil edebilecekler. Son olarak World of Warcraft: Battle for Azeroth için yayınlanan videoyu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2018 11:46
oynamayın abi bu abd oyunlarını heriflere para akıtmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Combot
Combot 14.08.2018 22:01
Oyun 300'e dayandı 30 günlük süre 100 lira, Ne yazsak boş, bi hobinin olması bile lüks olmuş ülkede, diğer herkesin yaptığı gibi kahveleri doldurup okey oynayacağız anlaşılan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Battle for Azeroth artık erişilebilir oldu
İlginizi Çekebilir