Worlds Ends With You animesinden yeni fragman geldi

Ersin Kılıç 23.11.2020 - 15:01
Aynı isimli oyunundan uyarlanan ve 2021 yılında yayınlanacak olan The World Ends With You animesi içinyeni bir fragman daha yayınlandı.

The World Ends With You animesi geçtiğimiz Temmuz ayında duyurulmuş ve anime için kısa bir fragman yayınlanmıştı. Square Enix'in aynı isimli oyunundan uyarlanan The World Ends With You The Animation serisi için yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. Hikaye hakkında detaylar verilen bu fragmana baktığımızda oyunun tarzına sadık kalındığını görüyoruz. 

The World Ends With You animesinden yeni fragman

İlk olarak Nintendo DS için 2007 yılında çıkan The World Ends With You, sonrasında mobil platformlar ile birlikte Nintendo Switch için de çıkmıştı. Karakter tasarımları ve farklı hikayesi ile klasik JRPG oyunlarından sıyrılan yapım, büyük bir hayran kitlesine de sahip olmayı başarmıştı. Tokyo'nun Shibuya bölgesine benzeyen alternatif ve fantastik bir dünyada geçen oyunda Reaper isimli varlıkların oynadığı bir oyunda sıkışan Neku Sakuraba isimli karakterin hikayesine tanıklık ediyorduk.

Animasyon serisi için yayınlanan bu yeni fragmana baktığımızda da hikayenin oyun ile paralel bir yapıda olduğunu kestirebiliyoruz. Karakterlerimizin 7 gün içerisinde 7 görev yapması gerekiyor. Tabi Sakuraba'ya bu macerasında Misaki, Bito, Rhyme ve Kiryu gibi oyundan aşina olduğumuz karakterler de eşlik edecek. Square Enix'in en deneyimli isimlerinden biri olan ve Final Fantasy serisinin de ana yapımcılarından Tetsuya Nomura dışında Takeharu Ishimoto'nun da projede aktif olarak yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Yayınlanan bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Worlds Ends With You animesinden yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir