Yarış oyunu Wreckfest, Haziran ayında erken erişimden çıkıyor

Hürkan Çalışkan 1.06.2018 - 17:59
Oyun bitiş çizgisine yaklaştı.

Bugbear Entertainment tarafından geliştirilen ve aynı zamanda yayınlanan yarış oyunu Wreckfest, 14 Haziran’da Steam Erken Erişim programından ayrılıyor.

Gerçekçi bir fizik simülasyonu hissi

2017 yılında Bugbear tarafından piyasaya sürülen yarış oyunu Wreckfest, 14 Haziran itibariyle Steam Erken Erişiminden ayrılarak tamamen serbest kalacak. Tabii oyuncuları bir dizi yeni özellikler bekliyor. Wreckfest bu noktada oyunculara kuralları çiğneme ve tam temaslı yarışlarda yer alma şansını sunuyor. Efsanevi kapışmalar, bitiş çizgisine doğru gerçekleşen başa baş mücadeleler ve metal bükülmesinin yeni yolları oyunda yer alıyor. Ayrıca Wreckfest oyununda bulabileceğiniz fizik simülasyonu FlatOut 1 ve 2’yi efsane geliştirici Bugbear tasarladı.

Tüm bunların yanı sıra Wreckfest, oyunculara çok sayıda yükseltme ve özelleştirme seçeneği sunuyor. Güçlendirilmiş tamponlar, rulo kafesler, yan koruyucular ile aracınızı güçlendirirken, hava filtreleri, eksantrik milleri ve yakıt sistemleri gibi motor parçalarıyla yarışa hazırlanmanız mümkün. Ayrıca oyun, tıpkı gerçek hayattaki gibi bir fizik simülasyonuyla ulaşılabilecek, eşsiz bir yarış deneyimini oyunculara sunuyor. Yüksek temponun hakim olduğu oyunda, trafiğe açık alanlarda yüksek hızların yapıldığı çılgın yarışlara tanık olabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2018 04:34
Gerçek dimi bu flatout 4 kesmesede güzeldi bunu sabırsızlıkla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 2.06.2018 15:37
Sonunda geliyor artık. Tek beklediğim oyun diyebilirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wreckfest, Haziran’da Steam Erken Erişim programından ayrılıyor
İlginizi Çekebilir