Bugbear, Wreckfest adına büyük bir güncellemeyi oyunculara sundu

Mehmet Atilla Turan 15.12.2017 - 19:14
Uzun bir aradan sonra farklı araçları pistte görüyoruz.

Bugbear Entertainment, uzun bir süredir Wreckfest (eski adıyla Next Car Game) adlı oyunları üzerinde çalışıyor. Oyun motorunu göstermek için 2015 yılında ufak bir demo yayınlayan Bugbear Entertainment, şu sıralar THQ Nordic ile Wreckfest'i ilk günkü halinden bir hayli öteye taşıdılar.

Yeni araçlar ve sürüş tarzları, Wreckfest'i tamamen değiştirecek

Her yapımcı şirket gibi yılbaşına doğru bir güncelleme yayınlayan Bugbear, Wreckfest için dopdolu bir içerik hazırlamış bulunmakta. Sekiz adet yeni araç ile beraber, iki adet turnuva modu eklendi. Turnuvaların ise toplamda altı veya yedi saat sürmesi, oyuncuları Wreckfest'in başında kolayca tutabilecek. Güncelleme ile beraber eklenen yeni müzik parçaları ise tamamen oyunun topluluğundan alınmış bulunuyor.

Bugbear Entertainment, sadece dış içeriklerine değil, aynı zamanda ana oynanışa da el atmış bulunuyor. Geliştirilmiş yapay zeka ile araçların yolları bulması kolaylaştırılmış ve ayarladığınız zorluğa göre yapay zekanın davranışlarının değiştirilmiş olduğu görünüyor. Ses ve grafik açısından da geliştirilen Wreckfest'in ilk halini neredeyse anımsatmıyor. Tabii, bu negatif bir durum değil, aksine Bugbear, ekledikleri içerikler ile topluluğunu tutmayı başarıyor.

Bugbear, güncellemenin şerefine birkaç ekran görüntüsü paylaşmayı da unutmamış.

Wreckfest için geniş bir güncelleme yayınlandı


Wreckfest için geniş bir güncelleme yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wreckfest için geniş bir güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir