Wreckfest'in Nisan güncellemesi sonunda oyunculara yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 24.04.2018 - 18:56
Yeni içeriklere kim hayır diyebilir ki?

Zamanında "Next Car Game" adı ile bilinen Wreckfest, yapımcıların sözünü tutmayı başardığı nadir oyunlardan biri olarak sayılıyor. 2013 senesinde Kickstarter'da Next Car Game adı altında başlayan bu proje, oyunculara gerçek yarış deneyiminden daha çok fizik kurallarına ağırlık veren ve çarpışmaya dayalı, daha eğlenceli bir yarış oyunu deneyimi sunuyordu. Yeterince bağış toplamayı başaran yapımcı Bugbear ise projeyi gerçekleştirdi ve isim değişikliğine giderek Wreckfest'i PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sundu. Halen desteklenen yapımın Nisan aynı güncellemesi ise birkaç gün önce oyunculara sunuldu.

Güncellemede yapay zeka gelişitirilirken, aynı zamanda yapay zekanın duruma göre araç alması, hırçınlaşması veya içinde bulunduğu duruma göre tepki vermesi geliştirildi. Geliştirilen önemli noktalardan birisi ise getirilen pistler ve pistlerin zeminleri oldu. Bugbear, oyuncuların sürekli değindiği arayüz ve sesten kaynaklanan problemlerin de Nisan ayı güncellemesi ile üzerinden gelmiş bulunuyor. Bir başka önemli gelişme ise araçlara eklenebilen veya değiştirilebilen parçaların büyük bir derecede artması oldu.

Eğer Wreckfest'e sahipseniz, güncellemenin yayına girmesi ve çoktan indirilmiş olması gerek. Yakın zamanda başka güncellemeler ile oyunu geliştirileceği adına söz verdi. Wreckfest'in nasıl bir oyun olduğunu görmek istiyorsanız veya "Söylediğin yarış türü tam bana göreymiş!" diyorsanız, Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyuna bakabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wreckfest'in Nisan güncellemesi sonunda oyunculara yayınlandı
İlginizi Çekebilir