WWE 2K19'da bulunan on altı güreşçinin puanları açıklandı!

Ege Erkek 9.09.2018 - 03:13
2K Sports tarafından yayımlanan listede yer alan hangi güreşçi en yüksek puana sahip?

"Şu" haberimizde WWE 2K19 bünyesinde bulunan bütün güreşçilerin isimlerini sizlerle paylaşmıştık. Bunun üzerine yapımın yayıncısı 2K Sports, bir duyuru daha yaparak bazı güreşçilerin oyun içerisindeki gücünü simgeleyen güç puanlarını paylaştı. Twitter hesabından teker teker bazı favori güreşçilerin güç puanlarını yayımlayan 2K Sports'un en dikkat çekici paylaşımlarından ikisinin, WWE'de iki kez "Amerika Birleşik Devletleri Şampiyonu" unvanını kazanmış ve bir kez "Slammy Awards" ödülüne layık görülmüş Rusev ile partneri Lana'nın puanları olduğu göze çarptı. Rusev, geçen sene olduğu gibi bu sene de 84 puan ile değerlendirilirken Lana ise 70 puan ile ilk kez bir WWE yapımının içinde yer aldı.

WWE 2K19'da bulunan on altı güreşçinin puanları açıklandı!

İlgili firma tarafından oyun içerisinde aldığı puanı WWE'deki sanal karakteriyle ilişkilendirerek eleştiren Rusev, şunları söyledi: "Rusev Günü (Rusev Day) hayranları endişelenmesin. Bu puan tamamen politik sebeplere dayanıyor!" Öte yandan, Lana'nın kişisel Twitter hesabından yaptığı eleştiri ise daha ilginçti. Lana, yaptığı eleştiride puanının göreceli olarak düşük olmasından dolayı değil oyun içerisindeki karakterinin kendisine benzemediğinden dolayı karakterini beğenmediğini (özellikle ring içi kıyafetinden dem vurarak) ifade etti.

WWE 2K19'da bulunan on altı güreşçinin puanları açıklandı!

Bu tatlı atışmanın üzerine WWE 2K19, Lana'nın bir dergi kapağındaki fotoğrafıyla O'nun oyun içerisindeki modelinin görsel bir karşılaştırmasını yaparak kendilerinin adeta yanlış yapmadıklarını belirtti ve bu tatlı atışma böylece sona ermiş oldu.

Toplam on altı güreşçinin puanı açıklandı. Şimdiki listeye göre en yüksek puana sahip olan kişi, WWE'nin şimdiki şampiyonu, 91 puan ile, AJ Styles. Listenin tamamı aşağıda yer almaktadır:

Rusev – 84

Lana – 70

Shayna Baszler – 81

Kyle O’Reilly – 79

Adam Cole – 81

Bobby Fish – 77

Kairi Sane – 79

Montez Ford – 72

Angelo Dawkins – 72

Finn Balor – 85

Velveteen Dream – 80

Braun Strowman – 89

Liv Morgan – 71

Ruby Riott – 80

Sarah Logan – 70

AJ Styles – 91

WWE 2K19'da bulunan on altı güreşçinin puanları açıklandı!

WWE 2K19, 9 Ekim 2018 tarihinde; PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun "Deluxe Edition" veya "Wooooo! Edition" versiyonunu satın alan oyuncular ise 5 Ekim 2018 tarihinde oyunu erken oynama fırsatına erişecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
WWE 2K19'da bulunan on altı güreşçinin puanları açıklandı!
İlginizi Çekebilir