1/2

WWE All Stars

Erhan Kahraman 18.04.2011 - 11:53
Efsaneler ve Süper Starlar karşı karşıya!
Platformlar PSP, PlayStation 3, XBox 360
WWE All Stars
  • Yapımcı - Yayıncı THQ Nordic - THQ Nordic
  • Çoklu Oyuncu: Var
  • Oyun Türü: Dövüş
Merlin Puanı 73
13 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%67
Artılar Hulk Hogan ve pek çok eski güreşçiyle ringe çıkma imkanı. Görkemli bitirme hareketleri. Eğlenceli grafikler.
Eksiler Dövüş mekanikleri bazı noktalarda çok zorlayıcı hale geliyor. Can sıkıcı sıklıkta yüklemeler mevcut.
Çocukluğu 1990lı yıllara denk gelen pek çok kişi, Jimmy ve Nicky’nin yorumlarının Türkçe’ye çok eğlenceli bir seslendirmeyle çevrildiği “Amerikan güreşi” ya da “pankreas güreşi” şovlarını eğlenceli hatıraları arasında tutar. Böylesi bir nostalji faktörü de, WWE olası video oyunlarından beklenti çıtasını yükseltir. Bugüne kadar geliştirilen –ister RAW olsun, ister Smackdown- pek çok WWE oyunu, mazinin tatlı hatıraları kadar zihinlerde yer etmeyi başaramadı. Her yıl yayımlanan WWE SmackDown vs. Raw serisi, sadece vasatın üstüne çıkabildi. Peki günümüz starları Randy Orton, John Cena ve Rey Mysterio ile özellikle ülkemizde daha çok tanınan Hulk Hogan, Steve Austin gibi eski efsaneleri aynı ringe taşıyan WWE All Star, beklediğimiz eğlenceyi bize sundu mu?

Hamurunda abartı var

Sıkı bir WWE takipçisi olmasanız bile, iri cüsseli adamların teatral bir havada yaptığı görkemli dövüşlerin bir miktar abartı barındırdığını bilirsiniz. WWE All Star’da bu “abartı” faktörü ilk olarak karakter modellemelerinde gözleniyor. Şişirilmiş kasları, ilginç yüz ifadeleri ve Unreal Engine 3.0 motorunu andıran fizikleriyle güreşçilerimiz gerçek hallerinden çok birer çizgi roman kahramanını andırıyor.

WWE All Stars
Dövüş başlarken yapılan giriş töreninde de aynı abartının emareleri gözleniyor. Ringe girişlerde güreşçilerin kendi arka plan müzikleri çalarken, hepsi ayrı şovlarla er meydanına çıkıyor. Ne var ki gerçek WWE maçlarını ara sıra takip ediyorsanız, bu dövüş öncesi şovlara ekstra uğraş gösterilmiş olsa da, gerçeğiyle aynı atmosferi sağlayamadığını fark edebilirsiniz.

Dört yiğit çıktı meydane!

Hafta sonu partilerinin eğlencesi olmaya aday durumdaki WWE All Star’da “tag-team” maçları ile ikiye iki dövüşmek mümkün. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de ikili takımlar halinde ringde türlü numaralar çevirebilirsiniz.