XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!

Dina Erad 3.06.2010 - 12:31
XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!

XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!

Geçtiğimiz hafta sizlere verdiğimiz bir haberde, X-Box'ın da Blu-Ray'e geçeceği hakkında ortalıkta dolaşan söylentilerin gene hortladığından bahsetmiştik. Bu söylentiler henüz açıklığa kavuşmamışken, Major Nelson isimli bir blog yazarı, XBox 360'ın ürün müdürü olan Aaron Greenberg'in bir sesli röportajını kendi sitesinde yayımladı. Greenberg TGS'de yapılan bu röportajında "Blu Ray'i X-Box deneyimine katmayı planlamadıklarını." açıkladı.

Greenberg, "Bu haftanın başlarında, Samsung ve Toshiba'yı X-Box 360 konsoluna Blu-ray formatını desteklemesi için 100-150 dolar arasında satışa sunulabilecek sürücü eklentisi çıkarmaları için görevlendireceğimiz söylentilerinin olduğunu ve bunun da doğru olmadığını."söyledi. "Biz bunun geleceğin teknolojisi olduğuna inanıyoruz ve böylesi pahalı bir media'ya da şu an için yatırım yapılmasının doğru olmadığını düşünüyoruz." dedi.

Greenberg sözlerine şöyle devam etti; "Eğer yapılan satışlara ve mevcut stoklara bakarsanız, Bluray'in çok da tercih edilmediğini görürsünüz ki bu da bu formatın DVD'nin bir sonraki jenerasyonu olmadığının apaçık ispatıdır." dedi.

KAYNAK
XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!
null


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
XBox, Blu-Ray'e geçmiyor!
İlginizi Çekebilir