Xbox ekibinden Aaron Greenberg yanlış beklentiler oluşturduklarını düşünüyor

Berat Darıcı 9.05.2020 - 14:44
Xbox Games Pazarlama Genel Müdürü Aaron Greenberg, 13 yeni oyunun duyurulduğu Inside Xbox etkinliği için açıklamalarda bulundu.

Microsoft, Inside Xbox ismiyle düzenlediği etkinlikle beraber 13 yeni, Xbox Series X için çıkış yapacak üçüncü parti oyunu duyurdu. Elbette bu oyunların çoğu farklı platformlara da çıkış yapacaklar. Fakat Xbox Series X için optimize edilmiş oyunlar.

Xbox Games Pazarlama Genel Müdürü Aaron Greenberg "Daha önce yaptığımız Inside Xbox etkiliğinde olduğu gibi hareket etseydik daha iyi yorumlar alacağımızı düşünüyorum" dedi. Etkinlik sırasında özellikle Assassin's Creed Valhalla için paylaşılan video büyük eleştiri odağı oldu. İnsanlar bir oynanış videosu beklerken ortaya oynanış videosundan çok farklı bir içerik koydular. Video Youtube üzerinde beğenilmeme konusunda oldukça başarılı oldu.

Aaron Greenberg, "yanlış beklentiler oluşturduk, oyuncuların geri bildirimlerini yakından takip ediyoruz ve takım olarak yeni şeyler öğreneceğimizin garantisini verebiliriz" dedi.

Xbox Series X için daha fazla oyun Temmuz ayında gelecek

Temmuz ayı içerisinde Xbox Series X için Microsoft'un stüdyolarının geliştirdiği oyunlar gösterilecek. Microsoft'un bu sefer yaptığı hataları orada telafi etmesi lazım. Bu durum göstermeyecekleri bazı oyunlarında ortaya erkenden çıkmasına sebep olabilir.

Xbox Series X ekibinden Aaron Greenberg yanlış beklentiler oluşturduklarını düşünüyorekibinden Aaron Greenberg yanlış beklentiler oluşturduklarını düşünüyor

Inside Xbox etkinliğinde Microsoft toplam 13 oyun duyurdu. Bu oyunların tamamı Xbox Series X için optimize edilmiş oyunlar. İlk bilgilere göre duyurulan oyunlar arasından Dirt 5 120 FPS değerini destekleyecek ayrıca oyun 4K çözünürlükte 60 FPS olarak çalışacak. Ralli oyunu olan Dirt 5 için 120 FPS desteği doğru bir karar olmuş. Diğer yarından duyurulan 13 oyundan 10 tanesi Smart Delivery özelliğini desteklemekte. Duyurulan diğer bir oyun olan The Ascent'da 4K çözünürlüğü destekleyen oyunlardan bir tanesi.

The Ascent, tek kişilik ve co-op oyun modlarını destekleyen Cyberpunk temalı bir oyun. Yine Smart delivery özelliği ile gelen oyunda HDR desteği de bulunmakta. Xbox Series X, Xbox One ve PC çıkacak olan oyunun çıkış tarihi bilinmemekte. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. The Ascent, Neon Giant tarafından geliştirilmekte ve Curve Digital tarafından yayınlanmakta. Oyun için IGN tarafından 13 dakikalık bir oynanış videosu da paylaşıldı.

Mount and Blade: Bannerlord Xbox Series X için çıkabilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2020 07:26
Vay be 120 fps demek ha yemin ederim bunları duydukça kafamda almak istediğim pc hayali toza dönüşüyor resmen direk konsola yöneliyorum aslında mantıklı hareket olur çünkü o fps değerini bana güzel grafiklerde vericek bir pc ye gerçekten servet yatırmak gerek o yüzden konsol, xbox ve gamepass
GokhanKocaman54
GokhanKocaman54 14.05.2020 07:01
120 fps 4k gibi kavramlar kafanı karıştırmasın.konsol sadece ve sadece exclusive oyun için satın alınır.
120 fps'i verecek adam akıllı televizyon almaya kalksan o para ile 3 tane pc toplarsın.
bu tip haberlere itibar etmeyin okuyun geçin.120 fps verecekmiş 4k hdr mış. 6 bin t den başlıyor en normal televizyon 120 fps verebilecek tv varmı şu anda bilmiyorum.varsa bile 15 20 bin.yani kısadca boş muhabbetten başka bir şey değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2020 12:57
Bir zahmet..! Yahu diğer platformlara çıkan oyunları zaten koymaları saçmalık halbuki flight simulator xbox versiyonun nasıl olacağını koysalardı..! En önemlisi koskoca firmanın en büyük eksikliği Türkçe dublaj desteği yapmaması.. İnsanlar o yüzden sony ye kayıyor adamlar exclusive de kaliteeee çl
Kalan Karakter: 300 Gönder
B
B 10.05.2020 01:13
Yanlış beklentiler oluşturduk... Hayırdır gameplay de yoktu ? Oyunlar böyle olabilir dediniz geçtiniz. Next gen ex gen olmasın bak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2020 18:22
Heralde 4K da 60 fps olur. Konsollar daha yeni 1080p yi 60 fps vermeye başladı. Kalkıp 4K yı 120 fps veremez. PC bile 120 fps 4K veremiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox ekibinden Aaron Greenberg yanlış beklentiler oluşturduklarını düşünüyor
İlginizi Çekebilir