Xbox Game Pass abonelerine özel ücretsiz skinler gelecek

Taylan Bal 26.07.2023 - 10:33
Exoprimal, Xbox Game Pass kütüphanesine birinci gün eklenen oyunlardan biri ve Capcom, oyunun bir oyuncu başarısını kutlamak için hayranlarına ücretsiz bir skin sunuyor.

Xbox Game Pass aboneleri her ay yeni oyunlara erişim sağlıyıp, Microsoft, bu başlıkları ay boyunca koleksiyona ekliyor. Exoprimal, Xbox Game Pass kütüphanesine birinci gün eklenen oyunlardan biri ve Capcom, oyunun başarısını kutlamak için hayranlarına ücretsiz bir skin sunuyor.

Exoprimal ile Game Pass'de ücretsiz skin fırsatı

Microsoft'un ilk taraf oyunları, Xbox Game Pass üyelerine ek bir ücret olmaksızın birinci gününden itibaren sunulurken, bazı üçüncü taraf oyunlar ve bağımsız başlıklar da çıkış günlerinde koleksiyona ekleniyor.

Xbox Game Pass, 2023 yılında da dikkat çeken bazı üçüncü taraf oyunları birinci gün yayınları olarak karşımıza çıkardı. Atomic Heart ve Wo Long: Fallen Dynasty gibi oyunlar koleksiyona eklenmişti ve Exoprimal da bu listedeki bir diğer oyun oldu. Şimdi ise Exoprimal, önemli bir oyuncu başarısını kutlamak için ücretsiz bir skin sunuyor.

Exoprimal ile Game Pass'de ücretsiz skin fırsatı

Capcom, Exoprimal'in çıkışından bu yana 1 milyondan fazla oyuncunun oyunu oynadığını doğruladı. Bu başarıyı kutlamak için Skywave adlı bir skin, 16 Ağustos güncellemesiyle ücretsiz olarak sunulacak. Geliştirme ekibi, oyuncu geri bildirimleri üzerinden Exoprimal'i geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, destekleri için hayranlara teşekkür etti.

Exoprimal, çıkışında karışık eleştiriler almıştı; zira Xbox Series X versiyonu Metacritic'te 71 puan alırken, kullanıcı skoru 4.4'e düşmüştü. Oyuncular, Exoprimal hakkındaki sorunlarını paylaşmak için olumsuz incelemeler yayınladılar. Oyunun oynanışı, ilerleme sistemi, canlı servis öğeleri gibi farklı alanlarda hayranlar çeşitli şikayetlerini dile getirdiler.

Xbox Game Pass'te ilk günden oynayın

Exoprimal, Xbox Game Pass'te birinci gününde mevcut olduğundan, bu 1 milyon oyuncunun büyük bir kısmının abonelik hizmeti aracılığıyla oyunu oynadığı muhtemeldir. Capcom, satış rakamlarını açıklamaya karar verirse, Exoprimal'in satış performansı ve toplam oyuncu sayısı arasındaki karşılaştırmayı görmek ilgi çekici olacaktır. 

Örneğin, Wo Long: Fallen Dynasty, 2023 yılında 1 milyon birim sattı, ancak toplam oyuncu sayısı o zamanlar 3.8 milyondu.

Exoprimal'in yanı sıra, Xbox Game Pass üyeleri Temmuz 2023'te bir dizi başka oyunla da erişime sahip oldular. Bu liste, Grand Theft Auto 5, Maquette, The Wandering Village, Sword and Fairy: Together Forever, Serious Sam: Siberian Mayhem ve daha birçok oyunu içeriyor, böylece Xbox Game Pass üyeleri bu başlıkları ek bir ücret ödemeden oynayabiliyorlar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 17:01
Starfield için oyunun başında ücretsiz üst segment motor versinler uçalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass abonelerine özel ücretsiz skin
İlginizi Çekebilir