Xbox Game Pass'e dört yeni oyun eklendi, devamı yolda

Eren Eroğlu 1.12.2021 - 00:26
Bugün itibariyle Xbox Game Pass'e dört yeni oyun eklenmiş bulunuyor. Ayrıca, Aliens Fireteam Elite ve daha fazlası da yolda!

2021 Kasım ayını toplamda 17 yeni oyun ile kapatan Xbox Game Pass aboneliği, sürpriz bir şekilde dört yeni oyunu daha kütüphanesine dâhil etti. Ayrıca, 14 Aralık 2021 içerisinde; Aliens Fireteam Elite'ın da sistemin kütüphanesine ekleneceği resmî olarak duyurulmuş bulunuyor.

Xbox Game Pass'e dört yeni oyun eklendi, devamı yolda!

Bugün itibariyle; Evil Genius 2: World Domination, Generation Zero, Mind Scanners, theHunter: Call of the Wild sistemin kütüphanesine eklenmiş bulunuyor. Henüz, abonelik sisteminin aralık ayında sisteme dâhil edeceği ilk liste de açıklanmadı. Muhtemelen ilerleyen günlerde paylaşılacak olan yeni liste, aralık ayı içerisinde Game Pass kütüphanesine eklenecek olan oyunların ilk partisini (İkinci parti ay sonuna doğru açıklanıyor) gözler önüne serecek.

Xbox Game Pass'e dört yeni oyun eklendi, devamı yolda!

Konsol tarafında Xbox'a özel olacak olan Halo Infinite ve The Gunk'ın bu ay içerisinde piyasaya sürüleceğini düşünecek olursak, Aliens Fireteam Elite ile birlikte, 2021 Aralık ayı içerisinde paylaşılacak olan ilk listesinin üç oyunu şimdiden belli olmuş gibi gözüküyor. Bugünden itibaren kütüphaneye eklenen; Evil Genius 2: World Domination, Generation Zero, Mind Scanners, theHunter: Call of the Wild'e an itibariyle aboneliğiniz dâhilinde ulaşabilir, oynamaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 19:38
Aralık ayı da tıpkı Kasım ayı gibi muhteşem geçeceğe benziyor. HALO gelilyor daha ne olsun. Bir inceleme bekliyoruz sizden Merlin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass'e dört yeni oyun eklendi, devamı yolda
İlginizi Çekebilir