Xbox Live Gold Şubat 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Özgür Deveci 22.01.2021 - 21:47
Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu.

Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu. Firma yaptığı açıklama ile 2021'in Şubat ayında ücretsiz olarak sunacağı Xbox, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarının listesini paylaştı. Tüm oyunlar geriye uyumluluk teknolojisiyle Xbox One ve Xbox Series platformlarında da oynanabilecek.


Gears 5 (Normal fiyatı 269,00 TL): 1 Şubat - 28 Şubat / Xbox One

Resident Evil (Normal fiyatı 71,25 TL): 1 Şubat - 28 Şubat / Xbox One

Dandara: Trials of Fear Edition (Normal fiyatı 39,00 TL): 16 Şubat - 15 Mart / Xbox One

Lost Planet 2 (Normal fiyatı 19,99$): 16 Şubat - 28 Şubat / Xbox 360 (Geriye uyumluluk ile Xbox One ve Xbox Series X üzerinde oynanabilir)

Indiana Jones and the Emperor's Tomb (Normal fiyatı 30,00 TL): 1 Şubat - 15 Şubat / Xbox (Geriye uyumluluk ile Xbox One ve Xbox Series X üzerinde oynanabilir)

 Xbox Live Gold Şubat 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Xbox Live Gold Şubat 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine 2021'in Şubat ayında sunacağı ücretsiz Xbox, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.

Gears 5

Oyun dünyasının en beğenilen efsanelerinden biri olan Gears 5'in meşhur sefer ve yenilenen çok oyunculu modları, Xbox X|S serisi güncellemesi için yeni özelliklerle optimize edildi. Kıyasıya geçen savaşların temposu düştüğünde Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.

Resident Evil

1998'de bir özel kuvvet timi, Raccoon City'nin varoş bölgelerinde cereyan eden garip cinayetlerden bazılarını araştırmak üzere bölgeye gönderilir. Tim bölgeye daha yeni ulaşmıştır ki; kana susamış bir köpek sürüsü onlara saldırır ve tim mensupları, yakınlardaki bir malikaneye sığınmak zorunda kalırlar. Ancak, havada ağır bir ölüm kokusu vardır. Onlar hayatta kalma mücadelesi verirken, malzemeleri kısıtlıdır.

Dandara: Trials of Fear Edition

Dandara: Trials of Fear Edition, mistik yaratıklarla ve sınırsız keşif imkânıyla dolu benzersiz bir 2D metroidvania platform oyunudur. Oyunda zeminler, duvarlar ve tavanlar arasında atlayıp zıplarken yerçekimine meydan okuyacaksınız. Bunu yaparken tuz dünyasını ve bu dünyadaki birbirinden farklı karakterlerin sırlarını keşfedeceksiniz. Dandara'yı düşmanlarına ezdirmemek için çatışma ve hayatta kalma becerilerini güçlendirin.

Lost Planet 2

İlk oyuna göre göze daha çok hitap eden bir yapıya sahip Lost Planet 2'de daha önce buzlarla kaplı E.D.N III. gezegenindeki buzların erimeye başlamasıyla ortaya çıkan tropik ormanlar, ve diğer yeni çevre koşullarında yeni yaratıklar ile savaşırken geliştirilmiş grafiklere hayran kalacaksınız. Oyuna getirilen en güzel özellik ise senaryo modunda ister tek başınıza isterseniz de size katılabilen üç arkadaşınızla beraber takım ruhu ile hareket ederek düşmanlarınıza karşı savaşabileceksiniz.

Indiana Jones and the Emperor's Tomb

The Collective tarafından geliştirilen ve LucasArts tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Indiana Jones and the Emperor's Tomb, 2003 yılında Xbox, PlayStation 2 ve PC platformları için piyasaya çıktı. Kapak fotoğrafı Drew Struzan tarafından tasarlanan oyun, mesleği arkeoloji olan Indiana Jones'un yeni maceralarını konu alıyor. Emperor's Tomb ise, ilk Çin imparatoru Qin Shi Huang'den geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Xbox Live Gold Şubat 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir