Xbox One'ın çıkışı Microsoft'un en başarılı çıkışı oldu diyebiliriz. Henüz 24 saat geçmiş iken konsol 1 milyondan fazla satmayı başarmış durumda. En büyük ve en iyi çıkış olan Xbox One'ı sizler nasıl buldunuz? Türkiye'ye gelmesini ister misiniz yoksa PlayStation 4 bize yeter diyenlerden misiniz?
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.11.2013 23:03:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>ps4 ciler x box ın amerika çıkış rakamlarıdır
bu. Avrupa da daha çıkmadı genç ergenler az
sallamayın... </font></td></tr></table><br></center> Daha kendi fanatik gibi savunduğun Xbox ının kaç ülkede çıktığını bilmiyorsun Xbox One 13 ülkede satışta şu anda ve aralarında Amerikada dahil http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets buradan yani Xbox ın resmi haber sayfasından eğer İngilizcen varsa okuyabilirsiniz sayın genç ergen.
Xbox One Türkiye'ye gelmeli bir an önce benim gibi Pc oyuncusunun tek sevdiğim konsol
0 puan
MO
MK Okuru
Dead Rising 3 bekle beni :)
0 puan
MO
MK Okuru
henüz konuşmak için çok erken en az 1 yıl beklemek gerek iki
konsol içinde.ama ne olursa olsun ps4 satışlarda x1 i geçsede
microsoft 59 milyar dolarlık marka değeri ile dünyada 3.
sırada olan bir şirkettir.sony ise 35. sırada bu durumu
gözden kaçırmamak gerek.ms nin rekabet gücü yüksek her
durumda
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.11.2013 23:03:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>ps4 ciler x box ın amerika çıkış rakamlarıdır bu. Avrupa da daha çıkmadı genç ergenler az sallamayın... </font></td></tr></table><br></center> Daha kendi fanatik gibi savunduğun Xbox ının kaç ülkede çıktığını bilmiyorsun Xbox One 13 ülkede satışta şu anda ve aralarında Amerikada dahil http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets buradan yani Xbox ın resmi haber sayfasından eğer İngilizcen varsa okuyabilirsiniz sayın genç ergen.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.11.2013 17:01:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>İkisinide alirim polemiğe girmem</font></td></tr></table><br></center> O kadar.
inanalım mı mikisoft? :)
Xbox One Türkiye'ye gelmeli bir an önce benim gibi Pc oyuncusunun tek sevdiğim konsol
Dead Rising 3 bekle beni :)
henüz konuşmak için çok erken en az 1 yıl beklemek gerek iki konsol içinde.ama ne olursa olsun ps4 satışlarda x1 i geçsede microsoft 59 milyar dolarlık marka değeri ile dünyada 3. sırada olan bir şirkettir.sony ise 35. sırada bu durumu gözden kaçırmamak gerek.ms nin rekabet gücü yüksek her durumda