Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Xbox One'a özel olarak geliştirilen Quantum Break ertelendi!

Üstelik yapımcıların özrü kabahatlerinden beter...

Xbox One'a özel olarak geliştirilen Quantum Break ertelendi!
Microsoft Stüdyoları, Xbox One'a özel olarak çıkaracakları ve uzun zamandır beklenen oyunları Quantum Break’in çıkış tarihini 2016 olarak belirlediklerini açıkladı.

Microsoft Yayıncılık Başkanı Shannon Loftis, "Bu yıl çok fazla Xbox One oyunu çıkacağından dolayı, Quantum Break'i 2016 yılına erteleme ve oyun kataloğumuzu önünüzdeki seneye genişletme kararı aldık," şeklinde açıklama yaptı.

Xbox One'a özel olarak geliştirilen Quantum Break ertelendi!

Quantum Break, Max Payne'in yapımcısı Remedy Enterteinment tarafından geliştirilmesinin yanısıra, özellikle hikaye anlatımıyla da dikkat çeken bir yapım. "Xbox One oyun arşivinin bir parçası olmaktan inanılmaz gurur duyuyoruz," diye açıklama yapan Remedy Kreatif Direktörü Sam Lake, "Oyunun hayranlarına, sabırlı oldukları için teşekkür ediyoruz. Onların bilmesini isteriz ki, ekibimiz bu ertelenmeyi avantaja çevirerek oyunu daha fazla cilalama fırsatı bulacak ve bizden bekledikleri deneyimi elde etmelerini sağlayacaktır," diye belirtti.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Remedy, resmen bir gerizekalısın! Hala akıllanmadın mı Alan Wake'ten sonra? Hadi X360 iyi bir konsoldu az çok birşeyler kazandın. Ama gidipte XboxOne için exclusive oyun yaparak kendi ayağına sıkıyorsun. Alan Wake iç PC yi saymıyorum çünkü fiyatı 10$ altına indikten sonra anca bir yerlere gelebildin

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.04.2015 11:06:00 - aydinnesty demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.04.2015 20:54:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>aslında quantım breakin hayal kırıklığı olmasından korkuyorlar şimdi bloodborne ile sony bombayı patlattı biraz daha optimasyon yapıcaklar :D</font></td></tr></table><br></center> Geçiniz bunları efendim, geçiniz. </font></td></tr></table><br></center> Ne Microsoft Ne Sony inadına Nintendo.En azından müşterilerine saygıları var.Hiçbir zaman yalan söylemiyorlar neyse o.

1 puan
A
aydinnesty Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.04.2015 20:54:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>aslında quantım breakin hayal kırıklığı olmasından korkuyorlar şimdi bloodborne ile sony bombayı patlattı biraz daha optimasyon yapıcaklar :D</font></td></tr></table><br></center> Geçiniz bunları efendim, geçiniz.

0 puan
MO
MK Okuru

Remedy Quantum Break için Alanwake gibi hem dizi film olabilecek şahane bir oyunu sonlandırdı. yaptığı en büyük hata. Microsoft her şeyi bok etti. Canı cehenneme.

0 puan
MO
MK Okuru

Oyunlar kişisel fantazileri tatmin etmek için yapılmıyor para kazanmak için yapılıyor sonuç olarak çok iyi bir özür olmasada oyun ertelemek kabahat değildir para kazanamayacaklarını düşündükleri dönemde yayınlamak zorunda da değiller.

0 puan
MO
MK Okuru

aslında quantım breakin hayal kırıklığı olmasından korkuyorlar şimdi bloodborne ile sony bombayı patlattı biraz daha optimasyon yapıcaklar :D

0 puan