Xbox Series X/S Türkiye fiyatı resmi olarak da açıklandı

Ersin Kılıç 2.10.2020 - 11:48
Dün ortaya çıkan fiyat bilgisinden sonra Microsoft resmi bir açıklama yaptı ve hem Xbox Series X hem de Xbox Series S modellerinin fiyatını duyurdu.

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Microsoft geçtiğimiz ay ön sipariş fiyatlarını kaldırmış ve dün ortaya çıkan ilan ile birlikte her iki konsolun da Türkiye fiyatlandırması sızdırılmıştı. Bugün ise Microsoft'tan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Açıklamaya baktığımızda dün sızan fiyatlar ile tavsiye edilen fiyatların uyuştuğunu görüyoruz. Yani Xbox Series X için 9.299 TL, Xbox Series S içinse 5.399 TL fiyat belirtilmiş. Yapılan resmi açıklama şu şekilde;

Xbox Series X Türkiye fiyatı açıklandı

Microsoft’un ünlü oyun konsolu Xbox; Xbox Series X ve Xbox Series S modelleriyle oyunseverlere daha önce yaşamadıkları düzeyde bir performans sunmayı vadediyor. 2 Ekim itibarıyla web mağazalarında ön siparişe açılan Xbox Series X ve S; arttırılmış yükleme hızı, iyileştirilmiş görselleri ve detayların ön plana çıktığı net ve gerçekçi karakterleriyle dikkat çekiyor. Akıllı teslimat özelliği sayesinde, kullanıcılar oyunu bir kez satın aldığında, hangi konsolda oynarsa oynasın, o konsol için her zaman kullanılabilen en iyi sürümü elde etmiş oluyor.

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları “Xbox Series X” ve “Xbox Series S” modelleri için ön siparişler 2 Ekim itibarıyla alınmaya başlandı. Oyunseverler, Xbox Series X için 9299 TL, Xbox Series S içinse 5399 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatlarıyla Xbox konsollarının ön siparişini web mağazalarından verebilecekler.

Xbox Series X/S Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı

Gerçekçi oyun deneyimi ve 120 FPS’ye kadar akıcılık sunan Xbox Series X ve S,Yüksek Dinamik Aralığı ve Xbox Hız Mimarisi ile bugüne kadar geliştirilmiş en hızlı ve en güçlü Xbox konsollar olma özelliğine sahipler. Xbox Series X ve S için optimize edilen oyunlar; yüksek hızda yükleme özelliği ve iyileştirilmiş görselleriyle fark yaratıyor. Söz konusu oyunların arasında Xbox Series X ve S geliştirme ortamlarında geliştirilmiş oyunların yanı sıra, daha önce piyasaya sürülmüş, ancak Xbox Series X ve S için özel olarak yeniden tasarlanmış oyunlar da yer alıyor.

Akıllı teslimat özelliği sayesinde, kullanıcılar oyunu bir kez satın aldığında, hangi konsolda oynarsa oynasın, o konsol için her zaman kullanılabilen en iyi sürümü elde etmiş oluyor. Üstelik Microsoft’un popüler oyun üyelik servisi olan Xbox Game Pass sayesinde kullanıcılar Xbox Series X ve S’te 100’ün üzerinde güncel oyunu aylık düşük bir ücret karşılığında oynama şansı bulacaklar. Yeni nesil Xbox konsolların 10 Kasım itibarıyla piyasada olması bekleniyor.

Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 17:57
Yurtdışına çıkıyorsanız kendiniz yoksa eş dost aracılığı ile alın. Üreten fabrikadan çok vergi almak nedir kardeşim? Muz cumhuriyetine döndürdüler resmen. Oyunlarıda rus psn storedan kardeşlik ile alın. Kerizlik yapmayın.

Bu vergileri alıp iyi birşey yapsalar neyse diyeceğim ama çalıyorlarrrrrr...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 02:30
Biride 1500 aliyodun diye yorum yapmış o fiyat bile coktu zamanında kardeşim avrupa daki vatandaşlar fabrikada çalışıp bmw ye binerken biz burda normal biyerde çalışıp kira odeyen bir halkiz ps5 fiyat ları ucuz arkadaslar diyelim yurtdışından aldik oyun fiyatları 1000 lira olur bize huzur yok. Males
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2020 23:01
1 Dolar: 8 TL
1 Euro: 9 TL

Başka söze gerek var mı? Herşey belli oluyor zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2020 21:27
ampul arkadaslar mutlular mi acaba merak ediyorum? sizin seneler suren fanatikliginizin sonucu bunlar hep. hani sizden olmayan haindi ya. vatansever gencler mutlumusunuz bu fiyatlarla? calayim mi bi mehret ister misiniz? akmaz mi simdi bi dombra, tuna nehri falan? keyifler yerinde mi? fiyatlar nasil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2020 14:01
10. dunya ortadogu ulkesi ve insanlarina az bile bu fiyat. ekmegi 10 tl den alacagiz insallah. bu millete mustehak olan budur. oyun,konsol falan neyimize bizim? avrupali miyiz biz birader. ortadoguluysan ortadogululugunu bileceksin. 2000 tl ye ps3 xbox360 alip onu oynayacaksin.
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2020 21:25
arjantine donecegiz, onlar nasil dunya xbox one oynarken xbox 360 falan oynuyordu biz de gecen jenerasyon konsollarini oynayacagiz. cunku milletimizin hakettigi yasam bu ne yazik ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Series X/S Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı
İlginizi Çekebilir