Xbox Türkiye, ilgi çekici bir The Division 2 etkinliği yaptı

Furkan Güler 8.02.2019 - 13:42
Güzel etkinlik.

Ubisoft'un yeni açık dünya aksiyon oyunu The Division 2'nin kapalı betası geçtiğimiz gün başladı. Sadece elinde kodu olan ve davet edilen oyuncuların katıldığı açık betaya rağbet oldukça yüksek. Betaya katılamayan oyuncuların her yerde kod aradığı bugünlerde ise Xbox Türkiye, ilginç bir etkinliğe imza attı. The Division 2 için bir kişiye kapalı beta kodu veren Xbox Türkiye, yayınladığı görsele küçük bir bulmaca koydu. Ödül avı olarak da tabir edebileceğimiz bu bulmaca sonucunda bir oyuncu The Division 2'nin kapalı betasına katılmak için kod elde etti.

Xbox Türkiye'den, The Division 2 etkinliği

İlk oyunla kendi içerisinde rekor kıran Ubisoft, ikinci oyundan oldukça umutlu. Genel olarak ilk oyunun izinden giden The Division 2, bakalım oyuncuları memnun edecek mi? Uzun süre içerik anlamında oyuncuları memnun edemeyen ilk oyun, daha sonrasında ek paketleriyle oyunculara yeni içerik sunmuştu. Ancak bu güncellemelerin parayla satılması, oyuncuları ikiye bölmüştü. Kısa sürede büyük oranda oyuncu kaybeden The Division, umarız yeni oyunda aynı hataları yapmaz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 8.02.2019 14:20
Xbox Türkiye’de kadro değişince canlılık geldi Xbox kanadına.Sosyal medya yapılarıda gelişti.Oyuncu kitlesi arttı.Buda bir sorunu olan oyuncuya yardım edecek oyuncu bulmayı iletişeme geçmeyi arkadaş edinmeyi arttırıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Türkiye, ilgi çekici bir The Division 2 etkinliği düzenledi
İlginizi Çekebilir