PS1'in popüler oyunu Spyro the Dragon şimdi Half Life'da

Mehmet Atilla Turan 11.10.2018 - 20:45
Akıllarda garip sorular...

Yakın zamanda çıkması beklenen Spyro Trilogy için sabırsız mısınız? Sizi o zaman kadar oyalayacak bir şey mi lazım? Biraz garip gelebilir ama, Spyro'yu Half Life evreninde denemeye ne dersiniz? Mod yapımcısı Magic Nipples, aslında bu soruların cevaplarını kolayca cevaplıyor. İşte karşınızda Half Life: Year of the Dragon.

Merak etmeyin, en azından mod sorunsuz çalışıyor.

Başta gerçekten garip gelebilir ama, Magic Nipples'ın modu sorunsuz ve harika bir şekilde çalışıyor. Bariz olarak Spyro'yu yönlendirdiğimiz mod, karakterin kendisi için modifiye edilmiş. Yani bulunan bazı yollar, kestirmeler ve görevler, küçük ejderhamız için ayarlanmış. Genelle açılıp kapatılması gereken yerlerde, kutuyu kırmamız gerekiyor. Gordon Freeman'in macerasında kullandığı eşyalar ise, Spyro'nun meşhur kristaller ile değiştirilmiş. Tabii, bu kristaller de yeri gelince kullanışlı olacak. Bu durumlardan birisi, canımız azaldığında, can basma yerlerinden kristaller karşılığında can alabileceğiz.

Magic Nipples, aslında Spyro'nun ana mekaniklerini Half Life'ın motoru olan GoldSRC'ye harika bir şekilde aktarmış. Spyro'ya özel ateş püskürtme, havada süzülme ve saldırma gibi özelliklerini oyun sırasında kullanabiliyoruz. Magic Nipples, modu göstermek için ise bir videoyu kanalına yükledi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yaramaz ejderha Spyro'nun Half Life evreninde ne işi var?
İlginizi Çekebilir