Twitch yayınında canlı UFC maçı izleyerek oynuyormuş gibi yaptı

Hakan Hervenik 4.12.2017 - 13:48
Hem de öde-izle etkinliğini.

Cumartesi akşamı UFC'nin öde-izle etkinliğini Lester_Gaming isimli bir Twitch yayıncısı canlı yayında oyuncularına izletti ve UFC 3'ün betasını oynuyormuş gibi davrandı. İşin ilginç tarafı ise bunu kimse fark etmedi. Öde-izle etkinliklerinin sosyal medyada yayınlaması genellikle yasaktır ve belirli bir cezası mevcuttur. Ülkemizde de bunun örnekleri görünmekte.

Yayında UFC yayını izleyerek oynuyormuş gibi yaptı

Lester_Gaming'in canlı yayınından alınan klip sosyal medyada büyük ilgi görmekte. Elindeki Dualshocker 4 ve oynarken çıkardığı sesler ile izleyenleri kandırmayı başaran yayıncı, performansı ile madalyayı hak ediyor. Hatta, videoda da fark edeceğiniz üzere bir saldırıyı bloklayamadığı için isyan ediyor. Lester oynuyormuş gibi davranırken ekranda UFC hafifsiklet şampiyonu Max Holloway ve Brezilyalı Jose Aldon'un dövüşü gerçekleşmekte. Aşağıdan bahsettiğimiz klibi izleyebilirsiniz.

İzlemiş olduğunuz klip Twitter'da 63,000 retweet alıp 140,000 beğeni toplamayı başarmış. Bu yoğun ilgi yüzünden de kendisi bir anda ünlendi. Bir sonraki Fortnite yayınında e-mail bildirimlerini kapatmak zorunda kaldığını belirten yayıncı, giderek ünlenmeye devam ediyor. Bakalım UFC yayınını yapan şirket fark ettiği zaman neler olacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 15:21
Hiç mi Gerard Butler'ın oynadığı Gamer filmini izlememiş millet?!?! Burada olup biten de o işte :D Yakında bu özellik herkese açıp hâle gelip epey kişi tarafından benimsenebilir. Ortada bir suç yok yani :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yayında canlı UFC izleyerek oynuyormuş gibi yaptı
İlginizi Çekebilir