Yeni Ant-Man filminin çekimleri Kapadokya'da başladı

Özgür Deveci 6.02.2021 - 18:55
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin Kapadokya’da çekimlere başladığını açıkladı.

Habertürk TV kanalında bir programa konuk olan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin Kapadokya’da çekimlere başladığını açıkladı. Bu haber dışında ne yazık ki, başka bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Five Eyes filminin yönetmeni Guy Ritchie ile görüştüğünü belirten Ersoy, 6 ülkede çekilmesi gereken prodüksiyonun tek bir ülkede bittiği için bir hayli mutlu olduklarını belirtti. Ritchie'nin 60 milyon dolar bütçeye sahip olan yeni filminin 10 milyon dolarlık bölümü Türkiye'de kullanılacak.

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Jason Statham, Aubrey Plaza ve Cary Elwes'in paylaştığı aksiyon gerilim filmi Five Eyes setini ziyaret eden Ersoy, "Bu aslında bizim bir seneden fazladır üzerinde çalıştığımız projelerden bir tanesi. Projenin meyvelerini topluyoruz. 'Yabancı film yapım desteği' adı altında, bu projelerin gerçekleşmesi için geçen sene bir yasa değişikliğine gittik, yeni bir yasa çıkardık. Dünyanın birçok ülkesinde de olan bir yasa. Yabancı prodüksiyonları ülkeye davet etmek için destek programı açıklıyorsun. Bu program kapsamında ülkenize geliyorlar. Romanya'da, Bulgaristan'da ve Arap ülkelerinde de var." ifadelerinde bulundu.

Yeni Ant-Man filminin çekimleri Kapadokya'da başladı

Yeni Ant-Man filminin çekimleri Kapadokya'da başladı

Peyton Reed imzasını taşıyan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, önümüzdeki sene vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Evangeline Lilly (Hope van Dyne / Wasp), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Wasp), Kathryn Newton (Cassie Lang), Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Jonathan Majors (Kang The Conqueror) gibi ünlü isimler yer alıyor. Jack Kirby ve Jeff Loveness tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios ve Walt Disney Pictures üstleniyor.

2015 yılında vizyona giren ilk Ant-Man filmi, dünya çapında 500 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştı. Ardından 2018'den sinemaseverler ile buluşan devam filmi Ant-Man and the Wasp, selefini geçerek 622 milyon dolar hasılat elde etti. Majors, son olarak Spike Lee'nin Da 5 Bloods filminde Delroy Lindo'yla birlikte oynadığı ve HBO'nun yaratıcısı Misha Green ile yapımcılar Jordan Peele ve J. J. Abrams'ın hit dizisi olan Lovecraft Country'de Atticus karakterine hayat vermişti.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyor sunuz? Kimler yeni Ant-Man filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2021 23:03
Zamanın da Troy da Türkiye de çekilecekti izin vermemişlerdi demek akılları başlarına geldi.
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 22:26
Kişisel algılama lütfen, amacım yukarıdan bakıp bilmişlik taslamak falan da değil ancak cümle o kadar göze batıyor ki karnıma ağrı girdi. Affına sığınarak yazıyorum: ''Zamanında'', ''Türkiye'de''
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2021 12:31
inşallah doğru değildir.james bond skyfall çekerken kapalı çarşı civarı hasar vermişlerdi.tarihi yerlerimize sahip çıkmalıyız.öyle "türkiyeyi dünyaya tanıtacaz" ne tanıtması kardeşim.şu saatten sonra türkiyeyi tanımayan tanımasın zaten.flim benzeri tek kullanımlık şeylere izin verilmemeli.
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 11:11
Hayatımda gördüğüm en sığ bakış açısı. Bir de film tanımı beni benden aldı.
Film: Tek kullanımlık Şey:)))
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 10:31
2 sene önce kapalı çarşıda geziyordum , oğlanın teki, anası da başında, bulmuş çivi gibi birşey çarşının duvarlarını oyuyor, kazıyordu. Mesafem yakın değildi, ne yapıyırsun demeye kalmadan kalabalığa karıştılar. Biz bu kadar denetimsiz ve eğitimsizken eloğlu ne yapmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Ant-Man filminin çekimleri Kapadokya'da başladı
İlginizi Çekebilir