Yeni Avatar: The Last Airbender oyunu sızdırıldı

Alparslan Gürlek 15.08.2022 - 11:38
Yeni bir Avatar: The Last Airbender oyunu Amazon'da yer alan bir listeleme ile daha duyurulmadan sızdırıldı.

Amazon üzerinde yer alan bir listelemenin gösterdiği bilgilere göre yeni bir Avatar: The Last Airbender oyunu geliyor. Her ne kadar Legend of Korra 2014'te bitmiş olsa da hayranlar tarafından oldukça sevilen Avatar serisi için yakın zamanda yeni bir oyun çıkacak gibi görünüyor. Henüz duyurulmamış oyunun detayları, Amazon üzerinde yer alan bir listelemeyle sızdırıldı.

Amazon'da yeni bir Avatar: The Last Frontier oyunu listelendi

Serinin Quest of Balance adı verilen yeni oyunu henüz duyurulmadan Amazon Japonya'da listelendi. Listelemeden gelen bilgilere göre oyun çok yakın bir dönemde karşımıza çıkacak. Nickelodeon All-Star Brawl ve Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues gibi popüler yapımları lisanslı olarak yayınlayan GameMill Entertainment'ın yeni Avatar oyununun yayıncılığını üstlendiği görülüyor.

Yeni Avatar: The Last Airbender oyunu sızdırıldı

Şayet oyun gösterildiği gibi 8 Kasım 2022 tarihinde piyasaya sürülürse, 2014'ten bu yana seri için çıkan ilk oyun olacak. Amazon'da oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacağı gösterildi. Şubat ayında Avatar News web sitesi, Aang dönemine dayanacak ve beklenenden çok daha erken çıkacağını iddia ettiği bir Avatar RPG oyununun konsollar için geleceğini rapor etmişti. Oradan gelen bilgilere de bakarsak, bahsedilen oyunun şu anda listelenen oyun ile aynı yapım olması muhtemel gözüküyor.

The Legend of Korra (serinin şimdilik son oyunu) NieR: Automata ve Bayonetta serisinden tanıdığımız PlatinumGames tarafından geliştirilmişti. Yeni Avatar: The Last Airbender oyunu piyasaya sürülürse 2014'ten bu yana seri için çıkan ilk oyun olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Avatar: The Last Airbender oyunu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir