Yeni bir Prince of Persia oyunu mu geliyor?

Can Arabacı 18.04.2014 - 08:19
Karışık duygular içerisindeyiz!
Ubisoft'un Assassin's Creed serisine başladığından beri aslında seriye hayat üfleyen Prince of Persia serisini unuttuğundan şüphelenir olmuştuk, ancak söylentilere bakılırsa Pers Prensi için durumlar o kadar da vahim olmayabilir. Zira bu söylentilere göre yeni bir Prince of Persia oyunu Ubisoft'un kendi geliştirdiği UbiArt Engine'le 2D olarak geliştirilmekte.

Bu noktada ister istemez biraz kaşları çatıyoruz tabii. Ubisoft'un son yıllarda Prince of Persia serisini sadece mobile kaydırmış olması ve herhangi bir AAA girişiminde bulunmamış olması yüzünden "Acaba başka bir 2D mobil oyun mu yapacaklar?" düşüncesi aklımızdan çıkmıyor. Ona bile razıyız gerçi, ancak Sands of Time'la seriye yepyeni bir hava katıp mükemmel bir üçleme çıkartmışken artık daha ciddi yeni bir oyun ve yeni bir hikâye görmek de istiyoruz açıkçası...

Yine de siz takipte kalın tabii, bu konuda başka gelişme olursa sizleri hemen haberdar edeceğimize emin olabilirsiniz.

Yeni bir Prince of Persia oyunu mu geliyor?
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2017 13:50
prince of persia serisi bana göre muhteşem bir seri ama dövüş sistemi veya mekaniği olsun harikulade bir oyun.bu üçleme içindeki dövüş sistemi en iyi olan oyun warrior withindir(bana göre).
ama yeni bir oyun çıksa bile(ki sanmıyorum) asla bir warrior within olmayacak,olamayacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2015 13:07
PoP serisi bir üçlemedir ve diğer oyunları para tuzağıdır. Seri bitti bunlar Ubisoft'un para kazanma çırpınışları. Asla bir warrior within gelmeyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2015 09:28
pers prensi: güzel çünkü heyecanlı aslında büyün kılıç serileri çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir Prince of Persia oyunu mu geliyor?
İlginizi Çekebilir