Yeni bir Red Dead Redemption 2 grafik modu yayınlandı

Alparslan Gürlek 1.09.2022 - 12:22
Doku çözünürlüklerinden ziyade ufak detayları yakalayıp geliştiren yeni bir Red Dead Redemption 2 grafik modu yayınlandı.

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Rockstar'ın üvey evlat muamelesi yaptığı RDR2 için yeni modlar geliştirilmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir Red Dead Redemption 2 grafik modu yayınlandı ve yeni mod, oyundaki küçük efektlere odaklanıyor. Minik detayları geliştirerek görüntüde daha büyük bir gerçekçilik ve kalite sunmayı hedefleyen mod için yeni bir video da yayınlandı. Tabi eğer moddan beklentiniz daha yüksek çözünürlüklü dokular gibi büyük içeriklerse biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çünkü bu mod, odağının büyük kısmını efektlere vermiş durumda.

Red Dead Redemption 2 grafik modu fena görünmüyor

Daha önce yayınlanan kapsamlı mod paketleri çıtayı çok yükseltmiş olacak ki, tahminimizce okurlarımızdan bazıları da bu modun çok iddialı olmadığını düşünecektir. Yeni Red Dead Redemption 2 grafik modu odağı ufak efektlere vermiş durumda. Razed Mods (mod sayfasına gitmek için tıklayın) üzerinde yayınlanan açıklamaya göre mod henüz geliştirmenin erken süreçlerinde. 

İçeriğinde ise her hava durumuna göre gölge mesafesini artırma, uzak mesafede görünen sıcak hava dalgaları efektinin etkinliğini azaltma ve aydınlatma ile ilgili render sorunlarının çözümü var. Aynı zamanda su yansımalarının kalitesini artırırken geceleri ayın konumunu da sabitliyor.

Yeni bir Red Dead Redemption 2 grafik modu yayınlandı

Modun kapsamının daha önce yayınlanan devasa modlara kıyasla biraz zayıf kaldığını söylemek mümkün. Ancak muhteşem güçlü bir sisteminiz yoksa ve oyununuzda görsel olarak iyileştirmeler denemeyi düşünüyorsanız diğer modlara kıyasla sizin için daha kullanışlı olacaktır. Yine de her PC oyununa mod yüklemeden önce bir yedeğini almayı unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2022 12:23
Hadi ekran kartlarınızı yenileyin hemen. Bu yepyeni grafikler kaçmaz!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 22:17
Early WIP diyor. Bekleyelim olgunlaştırsınlar bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 15:42
İğrenç, orjinali en iysi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 14:56
Şu güzelliğe bak hey yavrum be..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir Red Dead Redemption 2 grafik modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir